Επειδη ειδα ΠΡΟΣΟΧΗ διπλα στην 8.1.1.0 Ρομ για Note 3 Pro (Kenzo)........Εγω εχω μεσα την 8.0.1.0 Να περασω απο πανω την καινουργια ή χρειαζεται να κανω την διαδικασια που λεει ο οδηγος;
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
εχουμε καμιά ενημέρωση γιά redmi note 4 για την ρομ άν τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα πού δεν βλέπει τις sim?
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Επειδη ειδα ΠΡΟΣΟΧΗ διπλα στην 8.1.1.0 Ρομ για Note 3 Pro (Kenzo)........Εγω εχω μεσα την 8.0.1.0 Να περασω απο πανω την καινουργια ή χρειαζεται να κανω την διαδικασια που λεει ο οδηγος;
Φίλε ότι λέει ο οδηγός -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Φίλε ότι λέει ο οδηγός
-
ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΖΟ (Δε φαινεται τετοια συσκευή στο προφιλ σου) τοτε...
Aυτη που εχεις ειναι η MIUI 8 βασισμένη σε lollipop. Αυτη που θες να βάλεις ειναι MIUI 8 πάλι αλλά
βασισμένη σε MM. O οδηγος εγκατάστασης περιγράφει την περίπτσωση αυτη που βρίσκεσαι εσύ.
Πέρασε την dev πρωτα και μετα τη stable την καινούργια
Για άλλη συσκευή κοιτα τι ισχύει στις οδηγιες τις αντιστοιχης συσκευής -
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Φίλε ότι λέει ο οδηγός
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ας κοιτάξουν οι developers ενα bug της 8.1.3.0 για RN2. Οταν φορτίζει κλειστό το τηλέφωνο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι κ φυσικά δεν ξυπνάς να πας στην δουλειά σου. Επίσης οταν πατάς το power για να σβήσει κ επιλέγεις απενεργοποιηση δεν σου λέει οτι το τηλ θα κλείσει κ θα χτύπησει σε "τοσες" ώρες. Όλα αυτά με όλες τις ρυθμίσεις στο ρολόι.
-
-
καλησπερα.ελπιζω να φτιαξετε την ασυρματη οθονη στην επομενη εκδοση κατα τα αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα στην 8.1 stable.
-
απο χθες περασμένη την τελευταία xrtv stable... Με εξαίρεση ένα ζόρι στη σύνδεση με miband 2 όλα φαίνονται ΟΚ
-
Καλησπέρα παίδες.
Γνωρίζουμε πότε περίπου θα έχουμε Stable XTRV για το redmi 4 prime ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! -
Καλησπέρα , επανήλθα με τα εξής bug στην xtrv 8,1,1 σε rn3 kenzo βλέπω ότι δεν ανάβει το led ειδοποιήσεων ενώ είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις επίσης κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα για την sd κάρτα ότι συνδέετε και τέλος μέσα στις εφαρμογές όταν μου πετάει για τα δικαιώματα για πρόσβαση sd κάρτα στην εφαρμογή δεν μπορώ να πατήσω επιτρέψτε αυτά έχω δει μέχρι στιγμής
και κατι ακομη αλλα δεν ξερω εαν ειναι προβλημα τησ ρομ η τησ εφαρμογης mi fit δεν συνδέεται με την πρώτη το mi band 2 και γενικα αργει να κανει συνδεση με την εφαρμογη
κατά τα άλλα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή από μπαταριά και ένα τεστ στο antutu που έκανα έπιασε σκορ 79222 ενώ με την προηγούμενη την 8,0,5 επιανε 77400 συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά μπραβο σας@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα