[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπέρα σε όλους και καλά Χριστούγεννα.θέλω να πω στους dev ότι έχω αλλάξει το statous στο profile για stable αλλα sta email μου έρχονται ακόμα για dev.αν μπορείτε να το αλλάξετε αυτο.ευχαριστω.Καλή συνέχεια.
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Life is too short to remove usb safely -
-
Ο/H chief έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να πάμε από lollipop σε MM για το hennessy?
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Εάν σου είναι άγνωστο τότε κάτσε στα αυγά σου.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Ο/H chief έγραψε:
CM 13.0 Release 1 | CyanogenMod
CM13.0 brings Android 6.0.1 (r17)
απο λιγο που κοιταξα δεν εχει βγει για σενα τιποτα..
=============== Δεκ 25th 2016, 3:11am ===============
επανερχομαι με ενα θεμα που ειχα επισημανει πιο πριν .απαντηση σοβαρη δεν δοθηκε....διωρθωστε τα δικαιωματα το εφαρμογων συστηματος οπως παλαιοτερα .εχω το instagram που δεν ειναι συστηματος και τρεχει κατα την εναρξη.φαντασου η συστηματος γινετε της ποπης δε βρισκεις ακρη τρεχει το ενα πισω απο το αλλο ανεξελεγκτα .εγω ζηταω να εχω δικαιωμα να κλεινω ακομη π.χ. και την Ασφαλεια να μην τρεχει αυτοματα .ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που το κανω αιτημα ...περιμενω να γινει.το ψαχνω 2 εβδομαδες ακρη δε βρισκω..
ή πειτε μου τον τροπο να το κανω μονος μου ...θελω εγω να κανω κουμαντο οχι η miui..ευχαριστω -
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην με ειδοποιεί το Playstore για την αναβάθμιση του SuperSU ?
Του έχω βγάλει το "auto update" αλλά μου δείχνει μόνιμα το διαθέσιμο update, καθώς μου εμφανίζεται και ειδοποίηση στο status bar.
Πέρα απο αυτό, δεν μπορώ να πατήσω το "update all" γιατί θα αναβαθμιστεί και αυτό. -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
εγω ζηταω να εχω δικαιωμα να κλεινω ακομη π.χ. και την Ασφαλεια να μην τρεχει αυτοματα
)
Βέβαια με αυτό το εργαλείο παγώνουν μόνιμα... δεν μπορείς να τις ανοίξεις παρά μόνο αν να τις ξεπαγώσεις μεσα απο αυτό -
Καλημερα χρονια πολλα σε ολη την κοινοτητα ,
Αν μπορει καποιο μελος ,
1. η καινουργια 8.1 ειναι οκ; να αναβαθμιστω η να περιμενω ;
2. ειναι η 8.1 ΜΜ η Lolipop ,λογικα θα ειναι Lolipop
3.Φιλος που παρελαβε κινητο με ιντερνατιοναλ ρομ εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (σε ιδιο κινητο) υπαρχει εξηγηση σε αυτο ;
Ευχαριστω .και παλι καλες γιορτες με υγεια σε ολους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα