Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
Δες εδώ τα βήματα που πρέπει να κάνεις ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
Στη χωρητικότητα της μπαταρίας στην miui 9 λανθασμένα αναφέρεται ότι είναι 4100mah
-
-
-
Καλησπέρα. Μόλις έβαλα την 7.10.26 στο κινητό μου και πάει μια χαρά. Συγχαρητήρια για τη θαυμάσια δουλειά!
Θα εξετάσω σε βάθος την εγκατάσταση και θα σας πω σε μερικές μέρες εκτενέστερα τις εντυπώσεις μου -
Στο miui.com πάντως βγήκε χθες νέα stable 8.5.7. Για miui 9 ούτε λόγος, πλην κινέζικης developer.
-
Χτες έβαλα την XTRV 7.11.2. Φαίνεται ότι πηγαίνει μια χαρά. Μπράβο για την καλή δουλειά.
Με τα Mobem μπορεί να γίνει κάτι, ώστε να βελτιωθεί και η λήψη του δικτύου των SIM; Αναγκάζομαι λόγω της προβληματικής λήψης του κινητού μου να εγκαταστώ στη συνέχεια το Mobem 044 που βελτιώνει ελάχιστα τη λήψη. -
Ο/H Theo58 έγραψε:
... Αναγκάζομαι λόγω της προβληματικής λήψης του κινητού μου να εγκαταστώ στη συνέχεια το Mobem 044 που βελτιώνει ελάχιστα τη λήψη.
Τι ακριβώς είναι, που το βρίσκουμε, κτλ ...
... γιατί από το (λίγο) ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα τίποτα. -
Καλησπέρα, από το XIAOMIFIRMWARE με τίτλο
Download MIUI 9 and MIUI 8 Redmi 4A Modems
How to install modem on Redmi 4A?
στην παρακάτω διεύθυνση...
[Download] Modem Files for Redmi 4A (Rolex) - Xiaomi Firmware
καλή τύχη! -
Καλησπέρα παίδες!
Αγόρασα το εν λόγω κινητό για την γυναίκα μου , αλλά έχω το εξής θέμα:
Ενώ συνδέομαι κανονικά στο wifi του σπιτιού, μετά από κάποια ώρα δεν συνδέεται, μου ζητάει πάλι κωδικό, τον βάζω και τίποτα, αν ξαναπροσπαθήσω αργότερα θα συνδεθεί!
Τι μπορώ να κάνω ??? -
Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις;