61 Νοε 23rd 2016, 11:43pm Πες το. εδώ που έχουμε φτάσει κάθε ιδέα καλοδεχούμενη Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
62 Νοε 23rd 2016, 11:52pm Δεν έχει ρε Nas... Έτσι το είπε.... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
63 Νοε 23rd 2016, 11:54pm Ο/H NasDriver έγραψε: Πες το. εδώ που έχουμε φτάσει κάθε ιδέα καλοδεχούμενη Επανεκκίνηση του PC και να ξανά κάνει πάλι την διαδικασία, πέτυχε σε εμάς εχτές. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
64 RE: Νοε 23rd 2016, 11:58pm Ο/H demakhs έγραψε: Δεν έχει ρε Nas... Έτσι το είπε.... Έχω, αλλά τι να πω στον μπαρουτοκαπνισμενο nas?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
65 Νοε 23rd 2016, 11:59pm Βρε ρίξτε ότι ιδέα έχετε, το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα είναι να μου το στείλει...χρειαζόμαστε φρέσκες ιδέες Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
66 Νοε 24th 2016, 12:07am Deep flash cable, τελευταια έκδοση mi pc suite, απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής, δοκιμή σε άλλο PC?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
67 Νοε 24th 2016, 12:08am έχουν γίνει όλα αυτά μάλλον πρέπει να το περιλάβουμε από κοντά Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
68 Νοε 24th 2016, 12:10am Από που είναι το παλικάρι? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
69 Νοε 24th 2016, 12:11am Ο/H derveni έγραψε: Ο/H NasDriver έγραψε: Πες το. εδώ που έχουμε φτάσει κάθε ιδέα καλοδεχούμενη Επανεκκίνηση του PC και να ξανά κάνει πάλι την διαδικασία, πέτυχε σε εμάς εχτές. Ο/H sakis0547 έγραψε: Deep flash cable, τελευταια έκδοση mi pc suite, απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής, δοκιμή σε άλλο PC?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επαναλαμβάνω σε κινητό Kate εχτές επανήλθε με καλώδιο στην αρχή δεν το διάβαζε αλλά με επανεκκίνηση του PC το είδε με Windows 8.1 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
70 Νοε 24th 2016, 12:16am Ο/H NasDriver έγραψε: Βρε ρίξτε ότι ιδέα έχετε, το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα είναι να μου το στείλει...χρειαζόμαστε φρέσκες ιδέες Μια φρέσκια ιδέα είναι να..... πας εσύ, αντί να σου το στείλει...πως σου φαίνεται, πρωτοποριακή ιδέα εεεε?? Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
71 Νοε 24th 2016, 12:18am Δοκιμασε αλλη θυρα usb στο pc και αλαξε το καλωδιο καταβασε την 6.7.21rom και ξανάδοκίμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
72 Νοε 24th 2016, 12:21am @NasDriver Δεν σε φοβάμαι θα την βρεις την άκρη εσύ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer