Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Καταλαβαίνω τι μου λέτε να κάνω αλλά δεν το ρισκάρω βραδιάτικα να μείνω χωρίς κινητό . . Γιατί το pc μου έχει φάει ζημιά και θέλει μέρες για να το φτιάξω και να το στήσω οπότε θα κοιτάξω μήπως βρω από κάνα φίλο κάνα pc και προσπαθήσουμε να βάλουμε το twrp μέσο adb και δουλέψει και βλέπουμε . . Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σας . . ! !
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• ερωτηση αφου βγηκε η xtrv-stable γιατι της δωσατε ονομασια xtrvbeta1 stable?υποτιθεται οτι ειναι stable δηλαδη περασε την δοκιμη και εγινε σταθερη...ειναι ετσι η κανω λαθος?
  • @tasosko
    XTRV beta1 = sources από China ..
    XTRV beta2 = sources από Global ..
    XTRV = Ολοκλήρωση της ρομ με Aroma Installer ..
    Μέχρι θ'αλλαξουν τα sources σε Global θα είναι beta1 , μετά beta2 και στo τέλος με Αroma , ΝΟ beta ...
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@tasosko
    XTRV beta1 = sources από China ..
    XTRV beta2 = sources από Global ..
    XTRV = Ολοκλήρωση της ρομ με Aroma Installer ..
    Μέχρι θ'αλλαξουν τα sources σε Global θα είναι beta1 , μετά beta2 και στo τέλος με Αroma , ΝΟ beta ...
    XTRV = Ολοκλήρωση της ρομ με Aroma Installer αυτη μαλιστα........
  • Ο/H geozn8 έγραψε:

και δεν μπορείς να κάνεις wipe data wipe cache δεν σε αφήνει
    παιδια δεν ξερω αν θα πεταξω πατατα... η αν αυτο που θα πω ειναι σχετικο...εχω κανει καποια στιγμη φουλ wipes(cache, dalvik,data,system internal) και περασα με καλωδιο otg την xtrvbeta1 προσπαθώντας να κανω καθαρη εγκατασταση... και ολα εγιναν μια χαρα.... την επομενη φορα που μπηκα παλι twrp και πηγα αρχικα να κανω ενα απλο wipe dalvik και cashe... μου εγραψε failed... τοτε παρατηρησα οτι ειχε μεινει στη μνημη του twrp η διαδρομη του otg...και μαλλον προσπαθουσε να κανει wipe εκει... αλλα δεν ειχα συνδεσει κανενα καλωδιο... επομενως πηγα στο install, επελεξα κατω αριστερα το storage...ηταν επιλεγμενο το otg και οχι το internal(ειχε μεινει λογικα απο το προηγουμενο install που εκανα), επελεξα λοιπον παλι internal... πηγα πισω και τα wipes γινανε σωστα...
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gatos814 έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@gatos814 και @ktsiaras
    Εννοειτε ότι δε μπαίνει σε fastboot με την επιλογή του powermenu ??
    Δοκιμαστε να είναι συνδεδεμένο με το usb όταν επιλεξετε το fastboot ..
    Αν δε δούλεψει ούτε έτσι , θα αφαιρεθεί αυτή η επιλογή στο επόμενο update.
    δεν δουλευει ουτε με το power menu ουτε και με adb!ουτε συνδεδεμένο με το usb!

Ο/H gatos814 έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ούτε με volume down & power μπαίνει ?
    Δοκίμασε έναν καθαρισμό από TWRP σε cache & dalvik art cache
    Δυστυχως ουτε με volume down & power μπαίνει !και ουτε με cache & dalvik art cache εγινε κατι !!!!!!!!!!!!!
    και το κατεβαζω παντα με download manager για τυχον προβληματα!
    Τι να πω.....
    και εφοσον βαδιζουμε προς την Πεμπτη ας περιμενω την επομενη ρομ μηπως και .. στανιαρει!
    :?: :!:
    Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές > Λειτουργία fastboot ( ενεργοποίησέ το). Αν δεν βλέπεις το Επιλογές για προγραμματιστές, Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα μερικές φορές πάνω στο Έκδοση MIUI και ξαναπήγαινε Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις ... θα πρέπει να το βλέπεις τώρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!
    Στο cancro όταν επιλέξεις επανεκκίνηση σε λειτουργία fastboot από το 3-way reboot (του powermenu) και δεν είσαι απο πριν συνδεδεμένος με καλώδιο στο PC, το κινητό μπαίνει σε λειτουργία fastboot, αλλά μετά από πολύ λίγο χρόνο σβύνει (απενεργοποιείται). Αν το έχεις συνδεδεμένο στο PC και μπεις fastboot, το κινητό παραμένει σε αυτή τη λειτουργία ακόμα και αν αφαιρέσεις το καλώδιο, μέχρι να επιλέξεις εσύ να κάνεις reboot ή οτιδήποτε άλλο.
    ΔΟΥΛΕΨΕ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
    :hail:

Ο/H gkalen έγραψε:

@gab
    Το οτι έχει πρόβλημα το radon kernel δεν είναι πρόβλημα της ρομ ..
    Έχω πει και παλιότερα ότι ίσως δημιουργήσει πρόβλημα το radon kernel ..

@geozn8
    Πως φλασαρεις ρομ ??
    Είσαι σίγουρος ότι είναι εντάξει το TWRP που χρησιμοποιείς ??
    Έχεις κάνει ποτέ format data ???

@gatos814
    Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση τη ρομ ή πάνω από GTV ??
    Αν δεν δουλέψει όπως σου λέει ο MiuiArt , μάλλον θα πρέπει να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση ..
    Τελικα ηταν κλειστο!
    ολα καλα!
    ευχαριστω πολυ!
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
  • @apostolisni ( θα πάρω ας αφορμή το ποστ σου για να γράψω τα παρακάτω , απλώς για πληροφόρηση ).
    Αν προσεξεις στα τοπικ για τη THUNDER , ποτέ δεν έγραψα στη διαδικασία εγκατάστασης να πηγαίνετε σε advanced wipe ..
    Το Wipe , και swipe to factory reset , προτείνω πάντα για καθαρή εγκατάσταση για να μη μπερδεύεται κάνεις με τις επιλογές του advanced wipe ..
    Στο advanced wipe οι επιλογές είναι ..
    Wipe cache = το περιέχει το script εγκατάστασης και το έχει και σαν επιλογή στο τέλος κάθε εγκατάστασης , δεν μπαινει τυχαία αυτό στο τέλος μαζί με το παρακάτω , συν ότι αυτό γίνεται με το swipe to factory reset ..
    Wipe dalvik/Art cache = αυτό που είπα προηγουμένως , γίνεται από το script και υπάρχει και στο τέλος της εγκατάστασης για να το χρησιμοποιήσουμε , συν ότι γίνεται με το swipe to factory reset..
    Wipe Internal storage = Δεν υπάρχει λόγος , το κάνουμε και από το PC μας ή με file manager αυτό και πιο σωστά γιατί σβήνουμε αυτά που δεν μας χρειάζονται ..
    Wipe system = Δεν υπάρχει λόγος γιατί γίνεται με το script εγκατάστασης format στο system ..
    Wipe data = Δεν υπάρχει λόγος γιατί γίνεται με το swipe to factory reset ( wipe data , cache and dalvik cache )

Οπότε για την ευκολία του χρήστη και πόσο μάλλον του απείρου χρήστη προτείνω πάντα τον τρόπο του swipe to factory reset για μία καθαρή εγκατάσταση..
    Θυμηθητε μόνο πόσα ποστ έχουμε δει με παιδιά που πήγαν μέσω advanced wipe , έσβησαν τα πάντα και μετά έχασαν τη μπάλα ...

Όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν έκανες ένα απλό reboot σε recovery από το TWRP αφού τα είχες σβήσει όλα .. και φυσικά αν δεν τρομαζες την στιγμή που θα έβλεπες το "No OS installed" ...
    Υπάρχουν βέβαια και βίντεο με διαδικασία εγκατάστασης ρομ όπως του @lallasgr ....

Αλλά και πάλι λίγοι το βλέπουν ... :dash:
    Πολλά έγραψα πάλι , βαρεθηκα , ξέρω ότι πάλι κάποιος μετά από λίγο καιρό θα ποσταρει τα κλασικά που βλέπουμε πάντα ..
  • Διαφήμιση
  • @lallasgr Είδα στο βίντεο ότι χρησιμοποιείς το Kenzo Clean, κάτι που εγώ δεν έχω κάνει ποτέ.
    Αυτό το βήμα χρειάζεται πάντα σε αναβάθμιση όποια rom κ αν επιλέξουμε π.χ. Thunder, XTRV, GTV;
    Μιλάω για το μοντέλο με τα 3g ram.
  • @knight666 Παλιά φίλε μου....Παλιά....τώρα πλέον είναι αυτοματοποιημένο το clean.
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Ο/H gkalen έγραψε:

@gatos814 και @ktsiaras
    Εννοειτε ότι δε μπαίνει σε fastboot με την επιλογή του powermenu ??
    Δοκιμαστε να είναι συνδεδεμένο με το usb όταν επιλεξετε το fastboot ..
    Αν δε δούλεψει ούτε έτσι , θα αφαιρεθεί αυτή η επιλογή στο επόμενο update.
    Σε redmi Note 2 από power menu δεν έμπαινε κ σε εμένα σε fastboot.Με power + volume - έμπαινε κανονικά.Μόλις τώρα ενεργοποίησα το "Λειτουργία Fastboot" από τις ρυθμίσεις κ πλέον μπαίνει κ από το Power Menu.Είμαι με xtrv 6.11.10
  • @geozn8
    Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα σου αλλά έχεις δοκιμάσει αυτό που λέει στο τέλος ο παρακάτω οδηγό? Αν και αναφέρεται σε άλλη συσκευή έχει εφαρμογή και σε εμάς Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)

• Διαφήμιση
  • Ο/H gkalen έγραψε:

Όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν έκανες ένα απλό reboot σε recovery από το TWRP αφού τα είχες σβήσει όλα .. και φυσικά αν δεν τρομαζες την στιγμή που θα έβλεπες το "No OS installed" ...
    τι ακριβως εννοεις; τι θα ειχε αποφευχθει;