[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@gab
Απλώς το αναφερα , ίσως θα βγαλει κάποιο radon kernel χωρίς πρόβλημα σε επόμενο update , έτυχε τώρα να στραβωσει κάτι , μάλλον με τα modules , συνήθως από κει έρχονται τέτοια ..
@apostolisni
Αυτό που εγραψες , ότι έβαλες το otg χωρίς να έχεις κάνει reboot σε recovery ..
Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι ..
Δεν έχει να κάνει με σένα και το μήνυμα σου πάντως όπως έγραψα .. -
Ο/H apostolisni έγραψε:
παιδια δεν ξερω αν θα πεταξω πατατα... η αν αυτο που θα πω ειναι σχετικο...εχω κανει καποια στιγμη φουλ wipes(cache, dalvik,data,system internal) και περασα με καλωδιο otg την xtrvbeta1 προσπαθώντας να κανω καθαρη εγκατασταση... και ολα εγιναν μια χαρα.... την επομενη φορα που μπηκα παλι twrp και πηγα αρχικα να κανω ενα απλο wipe dalvik και cashe... μου εγραψε failed... τοτε παρατηρησα οτι ειχε μεινει στη μνημη του twrp η διαδρομη του otg...και μαλλον προσπαθουσε να κανει wipe εκει... αλλα δεν ειχα συνδεσει κανενα καλωδιο... επομενως πηγα στο install, επελεξα κατω αριστερα το storage...ηταν επιλεγμενο το otg και οχι το internal(ειχε μεινει λογικα απο το προηγουμενο install που εκανα), επελεξα λοιπον παλι internal... πηγα πισω και τα wipes γινανε σωστα...
μα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα στην εγκατασταση της ρομ με το otg. Ισα ισα εκανα εκανα reboot to system και ολα μια χαρα... μετα απο τρεις μερες με την xtrv μπηκα παλι twrp να κανω ενα απλο wipe dalvik cashe και τοτε ειδα failed...
εκανα δηλαδη καινουργιο reboot to recovery που ισοδυναμει με αυτο που μου προτεινεις... -
Σωστά το εκανες ...
Σαν αναφορά πήρα το μήνυμά σου για τους καινούριους , το μήνυμα σου δίνει και λύση σε κάποιον που δεν ξέρει οτι το TWRP μένει στην επιλογή που είχαμε στο προηγούμενο φλασαρισμα.. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@geozn8
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα σου αλλά έχεις δοκιμάσει αυτό που λέει στο τέλος ο παρακάτω οδηγό? Αν και αναφέρεται σε άλλη συσκευή έχει εφαρμογή και σε εμάς Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Εβαλα ολους τους drivers απο την αρχη και εβαλα τελικα το twrp mic gemini μεσο adb και λειτουργει κανονικα εκανα κιολας wipe cache - dalvic για δοκιμη και το εκανε μια χαρα. Δεν ξερω αν δουλευουν σωστα τα υπολοιπα tools αλλα το adb μια χαρα εκανε την δουλεια του διαβασε την συσκευη και περασε το <<ελληνικο>> twrp by mic. Για wipe data η format data δεν το δοκιμασα κρατησα ολα μου τα δεδομενα το εχω στο 100% μπαταριατωρα και θα το παρακολουθω αν μου κανει τιποτα περιεργα κολληματα η η μπαταρια εξαφανιζεται περιεργος τοτε θα το κανω..!! Γιαυτο αν σε οποιοδηποτε φιλο παθει το ιδιο με το περασμα της xtrv μεχρι να βγει η επομενη η και η τελικη που θα ειναι ολα σωστα η μεθοδο με ξανα περασμα το twrp με adb δουλευει..!!! Ολα καλα λοιπον !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H gab έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Graphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu -
Στο note pro έχω δύο προβλήματα
1. Το άλμπουμ δεν κάνει upload φωτογραφία πουθενά. Ούτε στο φόρουμ, ούτε στο skype πχ... Ανεβάζει σαν αρχείο με κάποιο file manager μόνο.
2.Δεν μου δουλεύει με δύο φορές το volume down να ενεργοποιεί την κάμερα, ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή.Άκυρο...θέλει τελικά πολύ γρήγορο διπλό πάτημα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
κοντα μια εβδομαδα με αυτη τη ρομ, μου πεταγε συχνα την εικονα που λεει να μην καλυπτω το πανω μερος τους κινητου, χωρις ομως να το καλυπτω
Δεν ξερω αν συμβαινει ή απλος ετυχε μετα απο αντιγραφει αρχειου στην sd εκανε επανεκινηση και φορτωσε ξανα σαν να ηταν μετα απο wipes. Μου πεταξε σφαλμα συστηματος και μετα του εκανα ενα wipe.
Τωρα δειχνει καλυτερα, αν και συνεχιζει να πεταει την αγαπημενη του εικονα για την καλυψη του πανω μερους της συσκευης, οχι τοσο συχνα αλλα εστω σε χωρο με χαμηλο φωτισμο. -
Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ έχω σήμα να μην μπορώ να πραγματοποιήσω κλήση κ το ίδιο κ σε αυτούς που με καλούν.
Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; -
@knight666 Το πάθαινα αρκετά συχνά ποιο παλιά με άλλη συσκευή(Zopo) που έστρωνε μετά από restart.....Η Χiaomi και η GTV-XTRV δεν με έχουν προδώσει ποτέ.....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα