Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα.
    Ακούς ραδιόφωνο με τα ακουστικά, χτυπάει το τηλέφωνο και μιλάς.
    Το ραδιόφωνο ΤΕΛΟΣ. δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ, εκτός και αν πάς απο recovery και κάνεις wipe dalvik.
    Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λειτουργικό το τηλέφωνο τουλάχιστον στα βασικά πράγματα?
    Αναλυτικός οδηγός να περάσουμε CM υπάρχει? Το έχει κάνει κανείς? Μετά υπάρχει επιστροφή σε MIUI ?
  • Ο/H andreasp έγραψε:

Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα.
    Το ραδιόφωνο ΤΕΛΟΣ. δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ, εκτός και αν πάς απο recovery και κάνεις wipe dalvik.
    Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λειτουργικό το τηλέφωνο τουλάχιστον στα βασικά πράγματα?
    Αναλυτικός οδηγός να περάσουμε CM υπάρχει? Το έχει κάνει κανείς? Μετά υπάρχει επιστροφή σε MIUI ?
    Ποια συσκευή εχεις?Το note η αυτό που φαίνεται στο προφίλ σου δηλ.το απλό?
  • βρε παιδιά με REDMI NOTE 4G........ΒΡΕ παιδιάααααα........δεν έχει βάλει κάποιος από εσάς την 6.11.10 να δούμε αν είχε πρόβλημα όπως εγώ ώστε να διορθωθεί και να πάμε στην 6.11.17 ??????
    Τι το έχουμε το XIAOMI GR ??????να το κλείσουμε το μαγαζί δηλαδή????
    Άντε βοηθήστε...........
    Και ερωτω.........εμείς με την KIT KAT ψυχή δεν έχουμε??? Ερωτω,δεν έχουμε?
    Ομάδα GR ασχολιθειτε παρακαλώ και λίγο με εμάς τα φτωχαδακια με το KIT KAT παρακαλώ να γίνει και η ζωή η δική μας λίγο καλύτερη.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

βρε παιδιά με REDMI NOTE 4G........ΒΡΕ παιδιάααααα........δεν έχει βάλει κάποιος από εσάς την 6.11.10 να δούμε αν είχε πρόβλημα όπως εγώ ώστε να διορθωθεί και να πάμε στην 6.11.17 ??????
    Άντε βοηθήστε...........
    Ομάδα GR ασχολιθειτε παρακαλώ και λίγο με εμάς τα φτωχαδακια με το KIT KAT παρακαλώ να γίνει και η ζωή η δική μας λίγο καλύτερη.
    αν σε βολευει το redmi note 3g ολα δουλευουν τελεια εκτος απο την μπαταρια μαλλον μειναμε πολυ πισω και πρεπει να αναβαθμισουμε τις συσκευες μας αλλα ο Αι Βασιλλης δεν βλεπω και φετος νου μου εκλπηρωνει το δωρο που θελω
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

βρε παιδιά με REDMI NOTE 4G........ΒΡΕ παιδιάααααα........δεν έχει βάλει κάποιος από εσάς την 6.11.10 να δούμε αν είχε πρόβλημα όπως εγώ ώστε να διορθωθεί και να πάμε στην 6.11.17 ??????
    Άντε βοηθήστε...........
    Τι πρόβλημα έχεις; Μετά το factory reset δεν συνήλθε; Με την ευκαιρία, για να βγεις από την εφαρμογή του forum κανονικά και όχι βίαια, πατάς πρώτα πάνω αριστερά στο εικονίδιο με το σπιτάκι και μετά βγαίνεις.
  • @dnomikos μετά το factory reset δεν έγινε τίποτα.
    Επίσης χωρίς να μπαίνω στον browser μου δείχνει ότι τρέχει....... τρέχει τρέχει όλο τρέχει....και χωρίς μπαίνω ίντερνετ μου δείχνει ότι τρέχει.
    Θα δοκιμασω την νέα ρομ να δω τι θα γίνει. ?( ?( ?(

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • Ο/H matzanas έγραψε:

Ποτε θα ειναι ετοιμη η 6.11.17 ??
    Έτοιμη είναι :D
    You may think you can fly - but you better not try
  • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H matzanas έγραψε:

Ποτε θα ειναι ετοιμη η 6.11.17 ??
    Έτοιμη είναι :D
    Μολις το ειδα!
    Ευχαριστω!!
  • Μπράβο παιδιά . . πολύ καλή δουλειά και σε αυτή την rom rn3 (kenzo )
    ---- ;) Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ;) ----
  • Ο/H Panos61 έγραψε:

Ο/H andreasp έγραψε:

Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα.
    Ποια συσκευή εχεις?Το note η αυτό που φαίνεται στο προφίλ σου δηλ.το απλό?
    Αυτό που γράφω στην υπογραφή μου.
    Το International.
  • Διαφήμιση