Οπότε το πρόβλημα ήταν στην ρομ που είχες κατεβάσει στην αρχή...καλοδούλευτο

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕχει χάσει το ελληνικο TWRP. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιόν λόγο αλλά το έχασε. Πρέπει να μπεις με fastboot και να εγκαταστήσεις πάλι το TWRPΟ/H johnjor έγραψε:
Παιδια εγω ξεκινησα να βαλω το τηλ.σε recovery και μου βγαζει το τηλ.με το καλωδιο.Τι κανω για να συχεχισω;
@Bodai το τηλ.ετσι το παρελαβα δεν εχω κανει τιποτα ακομη.Φοραει μια μαλλον unoficcial 8.2.13.0.0(mcecndg) Global 8.2 stable.Να παω με fastboot με το miflash;Να παω με το Mi pcsuite;Να το βαλω σε Edl mode;Πες μου με ποιο τροπο;Ο/H Bodai έγραψε:
Εχει χάσει το ελληνικο TWRP. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιόν λόγο αλλά το έχασε. Πρέπει να μπεις με fastboot και να εγκαταστήσεις πάλι το TWRP
Αν φοράει καταραμένη Unofficial μόνο με Edl mode, θα πρέπει να περάσεις κατά προτίμηση μια πρόσφατη Official China Dev και μετά αν έχεις και ενεργή αίτηση ξεκλειδώματος Bootloader θα ξεκλειδωσεις και θα περάσεις τo TWRP recovery.Ο/H johnjor έγραψε:
το τηλ.ετσι το παρελαβα δεν εχω κανει τιποτα ακομη.Φοραει μια μαλλον unoficcial 8.2.13.0.0(mcecndg) Global 8.2 stable.Να παω με fastboot με το miflash;Να παω με το Mi pcsuite;Να το βαλω σε Edl mode;Πες μου με ποιο τροπο;
@Bodai Εχω ξεκλειδωσει και ψαχνω το TWRP.Κοιταξα μεσα στην Ρομ και βρισκω boot.img kai system.img.Εναι καποιο απο αυτα;Ο/H Bodai έγραψε:
@johnjor δεν είναι το 1ο σου κινητό αν θυμάμαι καλά. Την ξέρεις την διαδικασία (αν δεν τα θυμάσαι υπάρχουν οδηγοί)!!
Φλάσαρε μια Official για να μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις και μετά TWRP και ελληνική.
Αν έχεις χρόνο (σήμερα τέτοια μέρα που είναι) και διάθεση..
Το όνομα απο το εκάστοτε recovery είναι πάντα recovery.img Μπορεί να το βρείς χύμα μέσα στο .zip της rom είτε ακόμα και μέσα σε φάκελο με το όνομα /recovery.Ο/H johnjor έγραψε:
@Bodai Εχω ξεκλειδωσει και ψαχνω το TWRP.Κοιταξα μεσα στην Ρομ και βρισκω boot.img kai system.img.Εναι καποιο απο αυτα;
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια εγω ξεκινησα να βαλω το τηλ.σε recovery και μου βγαζει το τηλ.με το καλωδιο.Τι κανω για να συχεχισω;