Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
-
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
Περίμενε λίγο μήπως το δει και ο @Bodai
Γιατί εγώ δεν έχω επαφή με το LinuxYou may think you can fly - but you better not try -
ΕυχαριστώΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
Δώσε στο τερματικό σου:
Αν το τηλέφωνό σου εχει πάνω απο Android 5 πρέπει να εγκαταστήσεις την τελευταία version του ADB.
Source Code
- # adb version
- Android Debug Bridge version 1.0.31
- # wget -O - https://skia.googlesource.com/skia/+archive/cd048d18e0b81338c1a04b9749a00444597df394/platform_tools/android/bin/linux.tar.gz | tar -zxvf - adb
- # sudo mv adb /usr/bin/adb
- # sudo chmod +x /usr/bin/adb
- # adb version
- Android Debug Bridge version 1.0.32
Ubuntu 14.04 - Install Android ToolsXiaomi 13 -
Μια απορία και απο μένα.. Παιρνω error Specified cast is not valid παρα το οτι εχω κανει extract τα περιεχόμενα της global σε φάκελο και το κινητο αναγνωρίζεται ως qualcomm HS-USB QDLoader 9008. Επίσης βλέπω πως το miflash δεν έχει κάποια συσκευή στον πίνακα κάτω απο το path. Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει?
-
refresh στο miflash για να δει την COM θύρα έκανες ?
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Απο ότι έχει πάρει το μάτι μού σε Linux ανοίγεις το φάκελο της ΡΟΜ και τρέχεις τις εντολές απο εκεί,χωρίς mi pc suite κτλ.
Περίμενε λίγο μήπως το δει και ο @Bodai
@spirosmeg Δεν χρειάζεται βρε τόση φασαρία. Πλέον τα adb & fastboot είναι στα Official Repositories των Debian/Ubuntu κλπ. Απλά η 'sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastboot' αρκει -
Μετά; ποια είναι η διαδικασία; γιατί φοβάμαι μη κολλήσω το κινητόΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Οπότε θα πρέπει κατεβάσει τα Tools κατευθείαν απο την Google, στο λινκ που έχω δώσει το λέει ολοκάθαρα.
Since Android Lollipop 5.0, ADB 1.0.32 is needed to sideload your device.
As Ubuntu repository has still not been updated at the time of this article, we need to update ADB with latest version found in Google.Xiaomi 13 -
16.04 είναι, και ήδη έχει την 1.0.32Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
refresh στο miflash για να δει την COM θύρα έκανες ?
Εννοείται. Όταν πατάω το refresh μου πετάει το error. Επίσης δοκίμασα όλα τα γνωστά, reboot / reinstall / run as admin.. Με αγνοεί πανηγυρικά.. -
Ανέβασε μία φώτο από το device manager να δούμε πως το αναγνωρίζει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα