Διαφήμιση

περιμενοντας το xiaomi 3s

• περιμενοντας το xiaomi 3s

Καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα !! ειναι το πρωτο μου ποστ στην κοινοτητα αυτη και μπορω να πω ειμαι ενθουσιασμενος :) , με λιγο διαβασμα που εριξα χτες και σημερα μου λυθηκαν αρκετες αποριες που ειχα αλλα οχι ολες ,ισως να βρισκετε καπου η απαντηση καινα την προσπερασα ,
      επι του θεματος τωρα εχω 2-3 αποριες :

1ον περιμενω να μου ερθει απο Κινα μερια ενα xiaomi redmi 3s version international , απ οτι βλεπω δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα ,ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την περασω; δεν θελω να μπλεκω με ξεκλειδωμα bootloader, προς το παρων δε θελω να ασχοληθω και πολυ μαζι του μιας και το προοριζω για την γυναικα μου, καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν ερθει το κινητο και δεν εχει τα ελληνικα :D ,γι αυτο το λογο ρωταω απο τωρα να ετοιμαζομαι σιγα σιγα

2ον διαβασα εδω στο φορουμ οτι πολλα δεν αναγνωριζουν τα δεδομενα του παροχου ,που οφειλεται αυτο; προβλημα συσκευης η ρομ; μου μπηκαν ιδεες ,μακαρι να μην τυχω προβληματικη συσκευη

3ον διαβαζω ποστ με 3s και σε παρενθεση εχει το LAND το οποιο τι σημαινει;

Ευχαριστω εκ των προτερων ,βλεπω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα :)
    • Καλησπερα,

1. Βαζεις Global Developer που έχει κατά 95%-100% ελληνικό menu και ενα πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει ελληνικά και είσαι οκ..

2. Αυτό θα το δούμε αν και εφόσον ...

3. Land είναι η κωδική ονομασία που δινει η Xiaomi στην συσκευή σου.Θα δεις αυτό το όνομα να αναφερεται στα ονόματα των αρχείων των rom που τυχόν θα κατεβάσεις για το 3s.
    • Το πείρα πρίν μια βδομάδα και εγώ για την γυναίκα.
      Το πιο πιθανό είναι να σου έρθει με global stable.
      Κάνεις το update να πάει στην τελευταία και μετα από updater περνάς την global developer και έχεις Ελληνικά.
      Μετα είναι καλό να το ξεκλειδωσεις για παν ενδεχόμενο. ;)
      5 λεπτά υπόθεση είναι :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • ok ,σας ευχαριστω και τους δυο για τον χρονο σας, συγκεκριμενα για να μη κανω καποιο λαθος αν μπορειτε να μου δωσετε το link για κατεβασμα global developer , οταν λετε την περναω με updater εννοειτε με καποια εφαρμογη της xiaomi;
    • Η ΡΟΜ miui_HM3SGlobal_6.11.10_4f3da24eb8_6.0.zip

Οδηγίες Xiaomi MIUI Official Forum
      Ναι η αναβάθμιση γίνεται μέσα απο τη συσκευή ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • ok ,σ ευχαριστω πολυ φιλε, τωρα να σου πω την αληθεια ηρεμησα :D ,οταν ερθει με το καλο θ αναφερω εδω μεσα την εκδοση που θα εχει για παν ενδεχομενο :)

=============== Δεκ 2nd 2016, 4:57pm ===============
      Καλησπερα στην παρεα, σημερα παρελαβα το κινητο ,πρωτες εντυπωσεις;;;; τελειο ,φοβερο ,πρωτη φορα μπηκε xiaomi στην οικογενεια και ελπιζω να μη με απογοητευσει , την rom που φορουσε οταν παρελαβα ηταν MIUI7 και δεν υπηρχαν ελληνικα ,ουτε και επιλογη ζωνη ωρας ελλαδας ,το εκανα αναβαθμιση και πηρε MIUI8.1 με τα παντα στην ελληνικη γλωσσα ,δεν χρειαστηκε να περασω καποιο αρχειο εγω ,βαζω φωτο να δειτε καποιες πληροφοριες ,δεν νομιζω να χρειαζετε να κανω κατι αλλο ,αν προκυψει καποιο θεμα θα σας το αναφερω εδω ,ευχαριστω πολυ και παλι για τον χρονο σας και την βοηθεια σας :)
      Dropbox - 20161202_164429.jpg