Καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα !! ειναι το πρωτο μου ποστ στην κοινοτητα αυτη και μπορω να πω ειμαι ενθουσιασμενος
, με λιγο διαβασμα που εριξα χτες και σημερα μου λυθηκαν αρκετες αποριες που ειχα αλλα οχι ολες ,ισως να βρισκετε καπου η απαντηση καινα την προσπερασα ,
επι του θεματος τωρα εχω 2-3 αποριες :
1ον περιμενω να μου ερθει απο Κινα μερια ενα xiaomi redmi 3s version international , απ οτι βλεπω δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα ,ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την περασω; δεν θελω να μπλεκω με ξεκλειδωμα bootloader, προς το παρων δε θελω να ασχοληθω και πολυ μαζι του μιας και το προοριζω για την γυναικα μου, καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν ερθει το κινητο και δεν εχει τα ελληνικα
,γι αυτο το λογο ρωταω απο τωρα να ετοιμαζομαι σιγα σιγα
2ον διαβασα εδω στο φορουμ οτι πολλα δεν αναγνωριζουν τα δεδομενα του παροχου ,που οφειλεται αυτο; προβλημα συσκευης η ρομ; μου μπηκαν ιδεες ,μακαρι να μην τυχω προβληματικη συσκευη
3ον διαβαζω ποστ με 3s και σε παρενθεση εχει το LAND το οποιο τι σημαινει;
Ευχαριστω εκ των προτερων ,βλεπω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα

επι του θεματος τωρα εχω 2-3 αποριες :
1ον περιμενω να μου ερθει απο Κινα μερια ενα xiaomi redmi 3s version international , απ οτι βλεπω δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα ,ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την περασω; δεν θελω να μπλεκω με ξεκλειδωμα bootloader, προς το παρων δε θελω να ασχοληθω και πολυ μαζι του μιας και το προοριζω για την γυναικα μου, καταλαβαινετε τι εχει να γινει αν ερθει το κινητο και δεν εχει τα ελληνικα

2ον διαβασα εδω στο φορουμ οτι πολλα δεν αναγνωριζουν τα δεδομενα του παροχου ,που οφειλεται αυτο; προβλημα συσκευης η ρομ; μου μπηκαν ιδεες ,μακαρι να μην τυχω προβληματικη συσκευη
3ον διαβαζω ποστ με 3s και σε παρενθεση εχει το LAND το οποιο τι σημαινει;
Ευχαριστω εκ των προτερων ,βλεπω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα