Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ναι δε πειραξα κατι αλλο μονο ρυθμισεις φωτεινοτητας ωρας κτλπ εκανα στο twrp και μετα reboot system.
-
-
Εχω την εντυπωση οτι διαβασα καπου οτι αυτο το αρχειο χρειαζοταν για το παλιοτερο twrp 3.0.3.0... Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια @geoanto555
-
-
Εχω ξεκλειδωσει και εχω περασει twrp, αν κανω επαναφορα ρυθμισεων θα μεινει το twrp η θα επανελθει το stock recovery?
-
Θα μείνει αφού από εκεί μέσα θα τις κάνεις.
-
Δε μπορω να κανω επαναφορα μεσα απο miui δλδ τωρα?
-
Μπορείς αλλά θα σε παραπέμψει στο twrp.
-
Γιατί να κάνεις μέσα από το σύστημα;;; αφού και για αυτό τον λόγο δεν έβαλες twrp;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί να κάνεις μέσα από το σύστημα;;; αφού και για αυτό τον λόγο δεν έβαλες twrp;
-
Ρε παιδιά εμένα δεν μου έχει έρθει καμιά ενημέρωση για ρομ. Το ίδιο κινητό το έχουν 2 φίλοι μου και τους έχει γίνει κανονικά η ενημέρωση αλλά σε μένα τίποτα. Πηγα να την περάσω χειροκίνητα και την πρώτη φορά μου έγραψε "θα γυρίσετε σε μια παλιότερη έκδοση. Θέλετε να συνεχίσετε? Θα σβηστούν όλα τα δεδομένα σας". εκείνη την στιγμή κολωσα και είπα να τσεκάρω αν έχω κάνει backup. Αφού τσέκαρα, πήγα να ξανά ξεκινήσω την εγκατάσταση και από τότε μου βγάζει μήνυμα "it's not allowed to upgrade to unofficial rom package". Τι στο καλό συμβαίνει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα