Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
κάνε uninstall το su από το κινητό όχι από την εφαρμογή και μετά μέσω twrp φλάσαρε το magisk. Βέβαια να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Περίμενε και κάποιον άλλο να μας πει σίγουρα. @geoanto555 τι λες;
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
κάνε uninstall το su από το κινητό όχι από την εφαρμογή και μετά μέσω twrp φλάσαρε το magisk. Βέβαια να μην σε πάρω στον λαιμό μου. Περίμενε και κάποιον άλλο να μας πει σίγουρα. @geoanto555 τι λες;
-
Έχει η global official TWRP ; Μήπως του ξεκλείδωσες bootloader και του φλάσαρες κανένα TWRP cofface ή zcx;
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έχει η global official TWRP ; Μήπως του ξεκλείδωσες bootloader και του φλάσαρες κανένα TWRP cofface ή zcx;
-
-
Αν όπως λες έχεις TWRP , απεγκατάσταση εφαρμογής SuperSu μέσα από το σύστημα και μετά από αυτό flash του zip του magisk μέσα από το TWRP.
=============== Ιουν 3rd 2017, 6:44pm ===============
Δεν μπορώ όμως να το χωνέψω , @geoanto555 γίνεται να ξεκλειδώσω το markw , να φλασάρω TWRP το δικό σου, στην συνέχεια να φλασάρω SuperSu και να κάνω τέλος επανεκκίνηση σε official global που έχω στο markw χωρίς να πέσω σε bootloop; Αφού δεν φλασάρω custom rom. Λύσε μου σε παρακαλώ Γιώργο την απορία. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αν όπως λες έχεις TWRP , απεγκατάσταση εφαρμογής SuperSu μέσα από το σύστημα και μετά από αυτό flash του zip του magisk μέσα από το TWRP.
=============== Ιουν 3rd 2017, 6:44pm ===============
Δεν μπορώ όμως να το χωνέψω , @geoanto555 γίνεται να ξεκλειδώσω το markw , να φλασάρω TWRP το δικό σου, στην συνέχεια να φλασάρω SuperSu και να κάνω τέλος επανεκκίνηση σε official global που έχω στο markw χωρίς να πέσω σε bootloop; Αφού δεν φλασάρω custom rom. Λύσε μου σε παρακαλώ Γιώργο την απορία.
-
-
-
Καλησπερα παιδια...
Πως παιρνω backup των αποθηκευμενων σελιδων στον πλοηγο;
Ειναι πολλες και ειναι δυσχρηστες οποτε να τις καθαρισουμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα