Καλησπερα,εχω θεματακι με το κινητο....περασα μια custom rom στο κινητο....αφου την εψαξα για λιγο την βαρεθηκα γρηγορα...και ειπα να γυρισω με restore στην αγαπημενη μου ρομ....ελα ομως πως δεν με αφηνει...εχω κανονικα TWRP recovery και βλεπω μονο την sd card στον υπολογιστη χαθηκε η internal memory...τι κανω ρε παιδια?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ποια ρομ είχες βάλει ? Σε ποια θέλεις να γυρίσεις ?
-
Καλησπερα,εχω θεματακι με το κινητο....περασα μια custom rom στο κινητο....αφου την εψαξα για λιγο την βαρεθηκα γρηγορα...και ειπα να γυρισω με restore στην αγαπημενη μου ρομ....ελα ομως πως δεν με αφηνει...εχω κανονικα TWRP recovery και βλεπω μονο την sd card στον υπολογιστη χαθηκε η internal memory...τι κανω ρε παιδια
Εβαλα την flyme και ειπα να γυρισω στην δικη μας....Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποια ρομ είχες βάλει ? Σε ποια θέλεις να γυρίσεις ?
-
Καλύτερα να γυρίσεις σε official fastboot rom και μετά να βάλεις την ελληνική ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Το δοκιμαζω αμεσως....ευχαριστω
-
Ενδέχεται να κλειδώσει ο bootloader, οπότε αφού περάσεις την official κάνε και έναν έλεγχο καλού-κακού ξανά
-
-
-
Eπανερχομαι με καλα νεα, μολις μπηκε η fastboot dev..και μου αφησε ξεκλειδωτο το bootloader...εχουμε οδηγο για περασμα twrp και Ελληνικης rom?
-
Πας εδω -> TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI εγκαθοστάς TWRP για την συσκευή σου και μετα κάνεις Factory Reset & Install την XTRV που θα εχεις κατεβάσει απο εδω (και θα εχεις αντιγραψει στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευή σου)
-
Καλημερα, ολα πηγαν μια χαρα ευχαριστω τον Nasdriver και Bodai για την αμεση βοηθεια ....εχω ξανα την Ελληνικη ρομ...εχουν μεινει καποια full nandroid στην sd card μου απο καποιες ρομ που πηρα πριν καταρευσει η internal memory...μπορω να κανω restore για να μην ξαναπερναω της εφαρμογες και ολες τις ρυθμισεις που χρειαζομαι?
-
Απο TWRP backup δυστυχώς δεν μπορεις να κάνεις επιλεκτικό Restore. ΑΛλα MiCloud σε συνδσυασμό με Google sync και θα έρθουν οι εφαρμογές σου χωρίς κόπο..Ο/H tsarlam έγραψε:
μπορω να κανω restore για να μην ξαναπερναω της εφαρμογες και ολες τις ρυθμισεις που χρειαζομαι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα