ευχαριστω πολυ παιδιά.ειμαι στην 8.5.1.0.τη φλασαρω χωρις wipes ετσι;επισης να ξανατονισω ειναι miui 9 βασισμενη σε android 6?τωρα που το σκεφτομαι ομως λογικα δε θα μου τρεχει το miui 8 tweaks xposed module..
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Χαχαχα οκ
-
@Kostas_kanal Εαν τελικά περάσεις σε arΩma από σταθερή, πρέπει να κρατήσεις backup και να κάνεις factory reset γιατί πας σε developer rom.
-
ευχαριστω,δεν εχω θεμα ειμαι φλασομανης!χαχ
-
Ο/H zt654 έγραψε:
στο xda...........αλλά υπόψιν δεν θα έχεις ούτε micloud ούτε τον εσωτερικό σου χώρο με τα αρχεία που είχες. -
-
Πολλές επανεκκινήσεις με την V9_XTRV_7.9.7 και έφαγε και ένα κόλλημα όπου χρειάστηκε να έχω πατημένο το power για 20 δευτερόλεπτα ετσι ωστε να ξεκινήσει και πάλι , τα περισσότερα ειναι οταν διαμορφώνεις τους φακέλους και την θέση των εικονιδίων (αλλαγή θέσης).Πατώντας πάνω στο ρολόι θέλει τον χρόνο του (μεγάλη καθυστέρηση) μέχρι να σε πάει στο ξυπνητήρι (δείχνει σαν να μην πιάνει και χρειάζεται να το πατήσεις 3-4 φορές και τότε ανοίγει αλλά 3-4 φορές) , βγάζει σε άσχετες στιγμές οτι κάποιες λειτουργίες σταμάτησαν και το google play για να φορτώσει πρεπει να μπεις την πρώτη φορά όπου θα δείχνει οτι ψάχνει τις εφαρμογές αλλα μέχρι εκει τπτ αλλο μετά πρέπει να βγεις απο αυτό και οταν το ανοίξεις και παλι ολα δουλεύουν .
-
εκανες factory reset και σου τα κανει αυτα; ξανακανε factory reset και περνα την αρωμα. εγω ειχα την 7.6.8 xtrv πριν, εκανα factory reset και περασα την αρωμα και δεν ειχα κανενα θεμαΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
εκανες factory reset και σου τα κανει αυτα; ξανακανε factory reset και περνα την αρωμα. εγω ειχα την 7.6.8 xtrv πριν, εκανα factory reset και περασα την αρωμα και δεν ειχα κανενα θεμα
-
Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601]
Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου
δικαιώματος.
C:\Users\user>adb reboot bootloader
'adb' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή,
εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.
C:\Users\user>"adb reboot bootloader"
'"adb reboot bootloader"' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή,
εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.
C:\Users\user>
καλησπέρα προσπαθω να δω αν ειναι ο bootlooader ξεκλειδωτος βαζω αυτη την εντολη που μου λεει στον οδηγο και μου βγαζει αυτο το προβλημα.Ποιο ειναι το προβλημα; Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Πρέπει να τρέξεις τις εντολές μέσα στο φάκελο C:\adb.
Αυτό το έχεις κάνει; => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 -
Κανενα προβλημα με την 7.9.7 μεχρι στιγμης, δοκιμαστε τη παιδια.Μη περιμενετε εξωπραγατικα πραγματα, υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αποκριση και ισως στην μπαταρια.Δυο θεματακια, υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε τη γραματοσειρα με μεγαλυτερη ακριβεια?Το small ειναι αρκετα μικρο ενω το αμεσως επομενο επιπεδο αρκετα μεγαλο.Επισης προς τους developers ριξτε μια ματια στα scripts.Καποια αλληλοαναιρουντε, καποια ρυθμισεις δε λειτουργουν καν καθως δεν υπαρχουν, και γενικα δε ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμα πλεον, μερικα τουλαχιστον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα