Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Εαν είναι κάπως έτσι:
Μοιάζει με network error. Υποθέτοντας ότι έχεις σωστά προετοιμάσει το κινητό, usb debbuging, oem unlock και mi account, find device, δοκίμασε ξανά αργότερα, κάνε restart υπολογιστή, κινητό, router, δοκιμή ξανά. Αν δεν παίξει κάτι από αυτά το βλέπουμε παραπέρα. -
Ακριβώς αυτό βγάζει
=============== Οκτ 14th 2017, 12:06pm ===============
Τα έκανα όλα τα βήματα που έγραψες και πάλι τα ίδια είμαι στον υπολογιστή της δουλειάς μου έχει ίντερνετ αλλά το κινητό είναι με τα δεδομένα δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό -
Συνέδεσες το κινητό με το mi account σου για ξεκλείδωμα; Δες στις επιλογές για προγραμματιστές.
-
Όταν δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις, το κινητό είναι σε fastboot mode, βλέπεις το κουνελάκι, οπότε δεν παίζει ρόλο.
-
Όπα το κινητό δεν είναι σε fastboot Mode λειτουργία απλά μέσω του mi unlock θέλω να τσεκάρω πρώτα αν μπορώ να το ξεκλειδωσω ανοιχτό συνδεδεμένο στο pc ΛΑΘΟΣ?????
-
-
-
Οκ ευχαριστώ θα το κάνω
=============== Οκτ 14th 2017, 12:40pm ===============
το εκανα και με fastboot λειτουργια και τα ιδια παλι ειμαι συνδεδεμενος με το miui account εχω περασει τους drivers στο pc το αναγνωριζει οταν ειναι ανοιχτο εχω παει στις εφαρμογες για προγραμματιστες εχω ενεργοποιηση τα κουμπια για το usb oem και σφαλματων και ΤΙΠΟΤΑ -
H άρωμα 7.10.12 πάλι επανεκκινησεις κάνει. Εχει ακούσει κανείς πότε θα βγει stable?Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
H άρωμα 7.10.12 πάλι επανεκκινησεις κάνει. Εχει ακούσει κανείς πότε θα βγει stable?
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα