Εννοω μεσα απο την recovery TWRP, Τα wipe που θα κανεις ειναι μονο το Swipe to Factory Reset...Tα βελακια κατω τα κανεις δεξια :)....και μετα φλασαρεις την Rom....ετσι θα κανεις καθαρη εγκατασταση της ρομ.Ο/H mik7 έγραψε:
Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετά φλασαρισμα με recovery? Αυτό εννοείς με factory reset?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ναι σωστά. Έλεγα για την ΑΡΩΜΑ αλλά διαβάζω ότι πολλοί έχουν προβλήματα. Σκέφτομαι για την ευρωπαϊκή που λένε τα παιδιά στα προηγούμενα post και αν θα μπορούσα να την φλασαρω μέσω του updater και να γλιτώσω το back up αλλά πρέπει να γίνει μάλλον factory reset
Το κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ πολύ..Ο/H tsarlam έγραψε:
Εννοω μεσα απο την recovery TWRP, Τα wipe που θα κανεις ειναι μονο το Swipe to Factory Reset...Tα βελακια κατω τα κανεις δεξια :)....και μετα φλασαρεις την Rom....ετσι θα κανεις καθαρη εγκατασταση της ρομ.Ο/H mik7 έγραψε:
Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετά φλασαρισμα με recovery? Αυτό εννοείς με factory reset?
-
-
-
Γενικά ο οδηγός είναι αυτός για να βάλεις custom rom ==>Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..Ο/H mik7 έγραψε:
Ναι σωστά. Έλεγα για την ΑΡΩΜΑ αλλά διαβάζω ότι πολλοί έχουν προβλήματα. Σκέφτομαι για την ευρωπαϊκή που λένε τα παιδιά στα προηγούμενα post και αν θα μπορούσα να την φλασαρω μέσω του updater και να γλιτώσω το back up αλλά πρέπει να γίνει μάλλον factory reset
Το κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ πολύ..
Επίσης και με αυτό το τρόπο που περιγράφει ο παραπάνω οδηγός είναι το ίδιο (factory reset)
Οπότε ακολούθησε τον οδηγό και βάλε όποια custom θες, ελληνική ή ευρωπαϊκή
Δυστυχώς όχι δεν γίνεται μέσω του updater.Open-source is the future -
Σας υπέρ ευχαριστώ πάνω από όλα για τον χρόνο σας
-
@tpapo το κινητό ήρθε με την global stable 8.2.4.0 malmied , και μετά από λίγες μέρες πέρασα το fix. Τώρα έχω την 8.5.3.0 λόγω update πριν λίγες μέρες.
-
Το συμπέρασμα λοιπόν ειναι ότι το audio fix δουλευει στην Global αλλά όχι στην developer ! ειναι λογικο αυτό ? θεωρητικά οχι , γιατί τα ιδια αρχεια επηρεαζει στο system ,αλλά εκ του αποτελεσματος έτσι ειναι ,αφου και στο en.miui.com λενε ότι κανει δουλεια στην Global ,κάποιος φιλος ας το τεσταρει σε developer να μας πειΟ/H zak bonza έγραψε:
@tpapo το κινητό ήρθε με την global stable 8.2.4.0 malmied , και μετά από λίγες μέρες πέρασα το fix. Τώρα έχω την 8.5.3.0 λόγω update πριν λίγες μέρες.
σε μένα παντως δεν δουλεψε ...δυστυχώς
Red Hot Chili Peppers -
Το έχω δοκιμάσει σε πολλές εκδόσεις και των δύο, όντως έχει μια κάποια διαφορά στον ήχο πρός το δυνατότεροΟ/H tpapo έγραψε:
Το συμπέρασμα λοιπόν ειναι ότι το audio fix δουλευει στην Global αλλά όχι στην developer ! ειναι λογικο αυτό ? θεωρητικά οχι , γιατί τα ιδια αρχεια επηρεαζει στο system ,αλλά εκ του αποτελεσματος έτσι ειναι ,αφου και στο en.miui.com λενε ότι κανει δουλεια στην Global ,κάποιος φιλος ας το τεσταρει σε developer να μας πειΟ/H zak bonza έγραψε:
σε μένα παντως δεν δουλεψε ...δυστυχώς
όμως, και χωρίς να φτιάχνει ιδιαίτερα την ποιότητα. Σε έκδοση nougat of razziell o ήχος ήταν ποιοτικά άψογος.
Συμπέρασμα, προφανώς υπάρχουν και άλλα αρχεία που εξαρτάται η ποιότητα του ήχου, διότι τα original αρχεία
των roms έχουν τις ίδιες τιμές με τα αρχεία της nougat, μιλάμε για αυτά που υποτίθεται φτιάχνουν τον ήχο (fix).
Νομίζω οτι δεν έχουμε κάποια άλλη επιλογή παρά να περιμένουμε. -
Βγήκε MIUI 9 Developer.
MIUI 9 China Developer ROM 7.10.19 For Redmi 4 Prime Released. Update Now! - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
Σε περίπτωση που πηγαίνεις από global stable σε developer, ποιά μέθοδο ακολουθείς για rollback? -
Από official stable σε official dveloper?
Αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader ακολουθείς αυτό τον οδηγό ==>Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)Open-source is the future -
Όχι μιλάω για την αντίστροφη διαδικασία.Ο/H 8@nos έγραψε:
Από official stable σε official dveloper?
Αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader ακολουθείς αυτό τον οδηγό ==>Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Σε περίπτωση που δεν μου αρέσει η MIUI9 developer και θέλω να γυρίσω στην stable, πάλι με fastboot;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα