Εγώ οχι ...Ο/H X4nd3r έγραψε:
Εχει κανεις αλλος προβλημα με το messenger lite?Ειμαι με 7.9.7 και απο παρασκευη δε λαμβανει μντ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
8.5.1.0 παιδια μεχρι να βγει κατι καλυτερο...
-
Ο/H tpapo έγραψε:
Η μόνη απροβληματιστη και σταθερή είναι η 7.9.14 άρωμα ,συστήνεται ανεπιφύλακτα από κει και πέρα όντως υπάρχει θέμα ...
=============== Οκτ 30th 2017, 2:29pm ===============
Ο/H tsarlam έγραψε:
Βαλτε την εβδομαδιαια απο xiaomi.eu μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα εδω... Η ρομ ειναι απροβληματιστη...
-
Απο εδω MIUI 9 - 7.10.26 | Xiaomi European Community & Store κατεβαζεις Supersu η Magisk
Εννοειτε πως θα πρεπει να ξεκλειδωσεις πρωτα bootloader και να εχεις περασει TWRP....
Bαζεις το ζιπ μεσα στη μνημη του κινητου και φλασαρεις -
παιδια τι γινεται με την miui 9?ειμαστε στη λιστα;αλλου βλεπω για το 4 prime αλλου οχι..μπερδεμα!
-
-
Αν το δώσουν στο Redmi 4 και στο 4Α και οχι στο Prime είναι τραγική η Xiaomi και αποτελεί λόγο να μην ξανά πάρω ποτέ προϊόν αυτής της εταιρίας. Είναι ήδη εντελώς ακατανόητο και εκνευριστικό οτι και να δώσουν MIUI 9 δεν θα είναι σε Nougat ενώ το πανομοιότυπο σε χαρακτηριστικά 4Χ θα την πάρει κανονικά.
-
MIUI 9: Ξεκινά από σήμερα το λανσάρισμα της global έκδοσης
Ακόμα μάλλον πρέπει να περιμένετε γατάκια
Κάθε μέρα λέω πάλι καλά που δεν πήρα το prime/pro....φαίνεται δεν είχε τόση ζήτηση ώστε ν'ασχολείται η xiaomi συνέχεια μαζί του
ΟΚ πάντως αν δεν πάρετε miui9 τώρα θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω αλλά θα πάρετε!
Εδώ δεν βλέπετε, τα mido και nikel επειδή είχαν κίνηση τα έβγαλαν λες και πουλάνε πατάτες στη λαϊκή με τόσες διαφορές μεταξύ των ίδιων συσκευών σε hardware επίπεδο.Open-source is the future -
-
-
-
εχω θεμα στις ρυθμισεις τοποθεσιας.μου δέχεται μονο με χρηση gps.μολις το αλλαζω σε χρηση wifi+3g+gps μου κλεινει αυτοματα εντελώς η τοποθεσια.καμια ιδεα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα