Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ναι Γιώργο, της είπα να της πω τα βήματα πως να περάσει Κινέζικη official με τον οδηγό του @mitch002 αλλά δεν με ρώτησε.
-
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
=============== Ιαν 17th 2018, 1:49pm ===============
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι Γιώργο, της είπα να της πω τα βήματα πως να περάσει Κινέζικη official με τον οδηγό του @mitch002 αλλά δεν με ρώτησε.
-
Παιδιά, εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι φεύγοντας απο Ελλάδα για μόνιμος κάτοικος εξωτερικού άλλαξα SIM στο κινητό μου (Redmi 4 Prime) και προσπαθώ να αλλάξω την αποστολή μηνυμάτων στο νούμερο που είχα δηλώσει στον λογαριασμό μου, να μου έρχονται θέματα δηλαδή ασφαλείας στο καινούριο αλλά....επειδή έχω ξεχάσει το password στον λογαριασμό μου πατάω να μου στείλουν σε email το νέο μου password. Βάζω το email μου και στο επόμενο βήμα μου ζητάει Account Verification στο νούμερο που είχα δηλώσει. Επειδή όμως αυτό δεν ισχύει πλέον αντί να μου αποστείλουν κωδικό στο νούμερο αυτό πατάω το : Not Working και στο επόμενο βήμα με αφήνει να επιλέξω το Manual Verification. To επιλέγω και μου λέει αυτό στην φωτογραφία που ανεβάζω. Το έχω κάνει 4-5 φορές από την αρχή όλα τα βήματα αλλά… τίποτα. -
Απάντησε ο @NasDriver ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με το suport της xiaomi σε εσένα ή κάποιον άλλον.
-
@sideris88 στο τελευταίο screenshot αναφέρει ότι έχουν πάρει το αίτημα και θα σου απαντήσουν μέσα σε 3 μέρες. Δεν χεριάζεται να κάνεις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες, μπορει να κλειδωθεί το Mi account σου...
-
Συμφωνω αλλα περασαν οι 3 μερες και τιποτα,,,,ξαναεκανα τα βηματα...περασαν 3 μερεσ...παλι τιποτα
-
Κρατα τα screenshot (τα σημερινα) και αν δεν εχεις νεώτερα μέσα σε 3 μέρες. Πάς Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum και κάνεις επίσημο Παράπονο/Complaint..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα