Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό από τότε που το πήρα έχω τρομερό θέμα με το μικρόφωνο πολλοί παραπονιουνται ότι δεν με ακούνε ή με ακούνε από το βαθος.Εχω unofficial rom δεν έχω προλάβει να εγκαταστήσω την official αλλά είναι θέμα rom ή να το στείλω πίσω μήπως είναι θέμα hardware;;Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
-
-
Από έξω το πήρα.Εγω έλεγα να βάλω την global που βγήκε πρόσφατα δεν θα ειναι καλύτερο;Το θέμα είναι αν κάποιος είχε το ίδιο θέμα πριν και μετά διορθώθηκε αλλιώς να το στείλω άμεσα.
-
Αφού δεν πας για xtrv, βάλε global stable. Ανέβασε Screenshot about miui Version, Από ποιό κατάστημα το πήρες;
XTRV the Greek miui definition -
@geoanto555 Τι θα μπορουσα να κανω με το recovery?...Ενα backup πηρα την Global στην sd μου...Παντως περα απο αυτο ολα τα backup που παιρνω στο τελος μου βγαζει ενα error με κοκκινα γραμματα Failed to unmount '/system' (Device or resurce busy) ειται ειναι στην sd ,ειται ειναι στην internal...ενα τετοιο επανεφερα με επιτυχια τωρα..
Να μην εκατσε καλα το twrp, τι να πω! Ειναι καποιος αλλος με αυτο το προβλημα?
Και κατι αλλο στην επιλογη mount στην twrp εχει 5 κουτακια ποια τσεκαρω και τι κανουνε αυτα?...τα εχω τσεκαρισμενα ολα εκτος usb storage που ουτος η αλλος δεν με αφηνει να το τσεκαρω.... -
-
Σωστή η διατύπωσή σου για την ρομ. Εγώ θα δοκίμαζα πρώτη επικοινωνία με το κατάστημα και ότι σου προτείνουν αυτοί, εάν είναι σοβαροί θα σου προτείνουν από μόνοι τους να περάσεις Official global Stable.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H tsarlam έγραψε:
@geoanto555 Τι θα μπορουσα να κανω με το recovery?..
Γενικά το twrp είναι μόνο για custom ρομ και όχι για official.
Ασχετα που κάποια έχουν τροποποιηθεί για να μπορούν να δουλέψουν και με αυτές.
Γνώμη μου.. αν θές official ... δεν έχεις twrp.
Αν θες root βάζεις custom rom..
=============== Ιαν 15th 2017, 11:49am ===============
Θα το δούμε αυτό με το σφάλμα στο backup.... -
Αν περνούσα την global μόνος μου θα είχα θέμα μετά αν δεν διορθωθει το θέμα δηλαδή πιστεύεις;
-
Ο/H panagiotis.x έγραψε:
Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό από τότε που το πήρα έχω τρομερό θέμα με το μικρόφωνο πολλοί παραπονιουνται ότι δεν με ακούνε ή με ακούνε από το βαθος.Εχω unofficial rom δεν έχω προλάβει να εγκαταστήσω την official αλλά είναι θέμα rom ή να το στείλω πίσω μήπως είναι θέμα hardware;;Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
Κάνε το test πήγαινε about the phone kernel πάτα πάνω 5_6 φορές πήγαινε 21 & 23
Redmi note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα