Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
σε περιπτωση που εχει γινει η διαδικασια φλασαρισματος σε ελληνικη xtrv beta1 stable και δεν ειχε απενεργοποιηθη η ψηφιακη υπογραφη των windows υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν προβληματα απενεργοποιησης ετσι στα καλα καθουμενα του τηλεφωνου; redmi 4 pro!!!!!Ηλίας
-
Το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός. Κλείστε την ψηφιακή υπογραφή για να μην ρισκάρετε μπρικάρισμα του κινητού.
-
οποτε η λύση θα ήταν καλό να ξανακάνω την διαδικασία όλη ξανά σωστά και να βάλω ξανά την ρομ;Ηλίας
-
Ο/H em56464 έγραψε:
σε περιπτωση που εχει γινει η διαδικασια φλασαρισματος σε ελληνικη xtrv beta1 stable και δεν ειχε απενεργοποιηθη η ψηφιακη υπογραφη των windows υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν προβληματα απενεργοποιησης ετσι στα καλα καθουμενα του τηλεφωνου; redmi 4 pro!!!!!
-
Καλημέρα συμφορουμίτες,
σκέφτομαι να πάω στο ρεδμι 4 προ και θέλω να μάθω από άτομα που το έχουν ήδη πόσες ώρες SOT έχουν καθώς δεν εμπιστεύομαι τα reviews που βρίσκω. -
-
Καλημέρα και από εμένα, νέος κάτοχος ήρθε με unofficial προσπάθησα να ακολουθήσω τον οδηγό του mitch αλλά έπαιρνα συνεχώς το μήνυμα error cannot receive hello packet τελικά πέρασα ΡΟΜ από το τηλέφωνο περνώντας την εσωτερικά και χρησιμοποιώντας τον updater για την ώρα Όλα καλά ελπίζω να συνεχίσει έτσι
Sent from my K6000 Pro using Tapatalk -
-
-
Ο/H xifias21 έγραψε:
Καλησπέρες και εγω official global rom εβαλά με Mi Pc Suite κινεζικο ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα