Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Εχω μάθει πως η συσκευή έχει φτάσει σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών μέσω της infoquest και είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω. Μέχρι τώρα είχα το redmi 3s στο οποίο πέρασα ελληνική stable rom του miui.gr. Έχει κανείς ιδέα τι rom φοράνε αυτά που φέρνει στην ελλάδα η infoquest? ενα φιλαράκι που πηρε το 3s απο ελλαδα αφου ειδε το δικο μου είχε φουλ ελληνικά και δεν είχε καθόλου κινεζιες μεσα αλλα δεν έκατσα να ψαξω παραπάνω για ποσους χαρακτήρες παίρνει το sms κλπ... Έχει κανείς εμπειρία? Μήπως το έχει πάρει ήδη κάποιος και τσέκαρε τη rom?
-
@m_ps_ Global Stable έχει στην Ελλάδα το 3s. Έτσι το διανεμει η InfoQuest. Με φουλ Ελληνικά.
PS: Ο Κωτσόβολας ανήρτησε το Redmi 4 Pro στη σελίδα του ως αναμενόμενο προϊόν με τιμή 219€
-
OffTopicΤο βράδυ τα είχε σε διαφήμιση του public!You may think you can fly - but you better not try
-
100 καπέλο στο prο; Ευχαριστώ αλλά όσο τα Xiaomi είναι κινητά που αντέχουν και εγώ τα προσέχω αρκετά καλά θα συνεχίσω να προτιμάω Κινέζο παρά το τελωνείο.
-
OffTopicΤι φορτιστή θα έχουν μέσα;Και καλά,τα προηγούμενα ήταν οι global edition αυτά;You may think you can fly - but you better not try
-
-
Που το χεις βρει τόσο φθηνά το mi 5s, είναι πολύ καλή τιμή...
Δώσε λινκ!!
Εκτός κ αν θες να σου πω το ανέκδοτο με τον .... zisistil κ το xiaomi ......Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
259 και 268 δύο διαφορετικές εκδόσεις αλλά και πάλι εκμετάλλευση είναι το 219 για το 4 prime. Δες kimovil.
-
Λοιπόν φίλοι μου έφαγα άκυρο...το redmi 4 pro απ ότι κατάλαβα η quest το φέρνει μόνο σε χρυσό και άσπρο τουλάχιστον για τώρα (κωτσοβολος και public έχουν μόνο αυτά τα χρώματα χωρίς να ξέρουν τίποτα παραπάνω) και εγώ θέλω αποκλειστικά το μαύρο. Το redmi note 4 είναι το nikel όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και υπάρχει και στα 3 χρώματα άλλα δεν θέλω 5,5αρι κινητό και προτιμώ SD από ΜΤΚ.
Όσο για την τιμή εγώ μέχρι τώρα έχω αγοράσει και έχω μείνει ευχαριστημένος από 4 μαγαζιά (gearbest, geekbuying, bangood, coolicool) που οι τιμές τους για το redmi 4 pro είναι από 155 έως 171 και φοβάμαι να πάρω από κάπου που δεν ξέρω (σίγουρα όχι από aliexpress), οπότε η διαφορά δεν μου φαίνεται και τόσο μεγάλη. Άλλος ένας λόγος που ήθελα να το πάρω από Ελλάδα είναι η αμεσότητα καθώς 15 Μαρτίου παρουσιάζομαι και θέλω να το έχω σίγουρα στα χέρια μου. Έψαξα και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall αλλά ούτε εκεί έχουν το μαύρο,
Με άλλα λόγια αν κάποιος μπορεί να προτείνει κατάστημα που εμπιστεύεται οτι η παράδοση δεν θα πάρει κανένα μήνα, είναι αξιόπιστο και έχει διαθέσιμο το μαύρο με σώζει!!
P.S. είδα πως το μαύρο στο igogo που είναι το φθηνότερο στο kimovil έχει εξαντληθεί και το αμέσως επόμενο (εξαιρώντας μαγαζιά aliexpress) είναι το geekbuying όπου το μαύρο έχει 179,99€. Οπότε αν υπήρχε το μαύρο στα 219€ στην Ελλάδα θα ήταν μια χαρά. -
-
aliexpress eternal team - 16 ημέρες. Ξέρω ali δεν παίρνεις αλλά αξίζει την αναμονή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα