Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Το κινητό ειναι τελωνείο .... παραγγελία απο vickmall με Shipping method: Select Shipping Method - SG Post -Registered Airmail και τους ειχα πει να το δηλώσουν σαν δώρο !!!
Ξέρει κανεις πόσο θα πληρώσω ? Πρώτη φορά μου συμβαίνει και δεν ξέρω ούτε καν ποια ειναι η διαδικασία για να το παραλάβω , δεν εχω καποια ενημέρωση απο αυτούς ακομα , μονο απο το τρακινγκ ειδα πως ειναι τελωνείο. -
Το δήλωσαν σαν home and garden, τελωνείο 40€-65€ ανάλογα με τα γούστα του τελώνη.
Δεν κάνεις τίποτα αυτοί ράβουν το κουστούμι και σου στέλνουν τον λογαριασμό.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το δήλωσαν σαν home and garden, τελωνείο 40€-65€ ανάλογα με τα γούστα του τελώνη.
Δεν κάνεις τίποτα αυτοί ράβουν το κουστούμι και σου στέλνουν τον λογαριασμό.
XTRV the Greek miui definition
-
-
-
-
HELP!
Λοιπόν ακολουθώντας τον οδηγό, είχα με το MiFlash 215.10.28.0 το παρακάτω error: Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)
Από εκεί και πέρα το κινητό δεν κάνει τίποτα. Μένει με το mi logo
Μπαίνει μονο σε fastoboot mode (επι τη ευκαιρια ξεκλειδωσα και τον Bootloader)
Τι κάνω τωρα? Δοκίμασα μια λύση με το κινεζικο MiPCSuite αλλα τιποτα, δεν το αναγνωριζει... -
@Louie
Αφού ξεκλειδωσες bootloader , είσαι οκ..
Προχωρα το τώρα ..
Κατέβασε τη ρομ του φόρουμ , μέσα στο ζιπ θα βρεις ένα φάκελο "recovery" , άνοιξε τον και πάρε το twrp.img που έχει μέσα ..
Φλασαρεις το TWRP μέσω fastboot και είσαι έτοιμος για φλασαρισμα της XTRV.. -
-
Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω ένα xiaomi redmi 4 prime από vickmall το οποίο θα έχει εγκατεστημένη την official stable china/english rom. Έχω ήδη κάνει τις διαδικασίες και έχω πάρει τον κωδικό ξεκλειδώματος απ την xiaomi. Πάμε τώρα στις ερωτήσεις... Για να προχωρήσω σε unlock τοu bootloader μέσω του miunlock θα πρέπει να πάω πριν προχωρήσω σε ξεκλείδωμα του bootloader να κατεβάσω την Official developer και να την εγκαταστήσω; Ας μου απαντήσει κάποιος σ αυτό και μετά επανέρχομαι...
-
Ο/H Panos123 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω ένα xiaomi redmi 4 prime από vickmall το οποίο θα έχει εγκατεστημένη την official stable china/english rom. Έχω ήδη κάνει τις διαδικασίες και έχω πάρει τον κωδικό ξεκλειδώματος απ την xiaomi. Πάμε τώρα στις ερωτήσεις... Για να προχωρήσω σε unlock τοu bootloader μέσω του miunlock θα πρέπει να πάω πριν προχωρήσω σε ξεκλείδωμα του bootloader να κατεβάσω την Official developer και να την εγκαταστήσω; Ας μου απαντήσει κάποιος σ αυτό και μετά επανέρχομαι...
Δεν χάνεις όμως και τίποτα αν την κατεβάσεις και υπάρχει.
Το update θα το κάνεις απο την συσκευήYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα