Πήρα αυτή: Case
Καλή φαίνεται.. Όταν έρθει θα ανεβάσω καμία φώτο.
Καλή φαίνεται.. Όταν έρθει θα ανεβάσω καμία φώτο.

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦιλε, μην φοβασαι. Τωρα αν θες να σαι σιγουρος 100 τις 100 παρτο απο vickmall ειτε με european express ειτε απο ευρωπαικο warehouse. Ναι φυσικα και αξιζει για τα χρηματα του ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητοΟ/H rose from hell έγραψε:
παιδια τι λεει το κινητο αξιζει?
εγω ακύρωσα την παραγγελια απο geekbuying φοβηθηκα μηπως περασει τελωνειο
ειχα παραγγειλει και 2 θηκες απο vickmall Silicon Case High Quality Protective Soft Case Phone Shell For Xiaomi Redmi 4 Prime/Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32GB ROM Smartphone- Transparent οι οποιες ήρθαν σημερα
εγω θηκη και δεν εχω κινητο
βασικα θα τις βαλω αγγελια για πουλημα
Αν είσαι ρουτ δοκίμασε με flashifyΟ/H crueljay έγραψε:
Καλημέρα, ακολούθησα τον οδηγό του mitch και ξεφορτώθηκα την fake rom, ξεκλείδωσα και τον bootloader.
Τώρα προσπαθώ μέσω adb να περάσω twrp για να περάσω την ελληνική αλλά δέν αναγνωρίζει το κινητό. (δοκίμασα τον οδηγό επαναφοράς επικοινωνίας σε windows 10 σε fastboot mode, αλλά πάλι τίποτα.)
Ρωτάω λοιπόν αν δοκιμάσω άλλο τρόπο πχ να περάσω την ROM μέσω updater, ή να περάσω το twrp μέσω mobileuncletools ή flashify κτλ, γίνεται ή θα έχω πρόβλημα?
Μου έφαγες την δόξαΟ/H crueljay έγραψε:
thanks thracia μπήκε κανονικά το twrp με το flashify και περάστηκε και η ελληνική XTRV!
Ευχαριστώ την κοινότητα για τους οδηγούς και όσα παιδιά βοήθησαν!