Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Sidnick μου έτυχε σε δέμα που είχα δηλωμένος 60 ευρώ. Ξεκινήσαν και το κάνουν πολύ συχνά αυτό βάζουν ένα υποτυπώδες 3 ευρω. Εκτός και αν το ανοίξουν και κάνουν εκτίμηση αξίας που δεν νομίζω(ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@Thracia
      WTF ??
      Ναι , δουλεύει κανονικά ..
      Πέρασα το recovery του cofface επάνω στην China dev με flashify.
      Είχα σκοπό να κάνω wipe τα πάντα και system,να περάσω την Ελληνική.
      Ευτυχώς δοκίμασα και είδα ότι δεν κάνει reboot recovery.
      Τώρα εχω την Ελληνική με factory reset αλλά ούτε και με το δικό τής το κάνει.
      Το ίδιο recovery έχει και η δικιά μας;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα παιδια

1) unofficial rom
      να πω και εγω τη γνωμη μου ,παρελαβα εδω και μια εβδομαδα για φιλο μου redmi 4 pro με την 8.0.5.0.0 (unofficial) αλλα δουλευει πολυ καλα (antutu 62822) και χωρις κινεζιες ή bloatware εγκατεστημενο ,για τον μεσο χρηστη που δεν θελει συνεχη updates δε βρισκω κατι το λαθος στη rom ...

2) τελωνειο κτλ
      αν μπει καποιος στο vickmall π.χ θα δει πληθος σχολιων ( copy - paste) απο ελληνες κυριως να επαναλαμβανουν τα ιδια πραγματα περι χαμηλης τιμης ,αποφυγης τελωνειου κτλ κτλ ,δεν χρειαζεται παιδια οι κινεζοι τη ξερουν τη δουλεια τους και κυριως καρφωνομαστε και σε αλλους που τα βλεπουν και τα διαβαζουν και πανε να πιασουν τους στοχους του ΦΠΑ πρεπει λιγο να ηρεμησουμε ...,τωρα στο δια ταυτα ,οπως εγραψαν και οι φιλοι προηγουμενως δεματα μικρα δεν τα ανοιγουν βαζουν 3ευρω και ξεμπερδευεις ,αν ομως ειναι το δεμα μεγαλυτερο σε βαρος ή ογκο π.χ καποιο Tablet ή Car navi ΕΜΠΛΕΞΕΣ !
      Red Hot Chili Peppers
    • Ο/H tpapo έγραψε:

2) τελωνειο κτλ
      ...τωρα στο δια ταυτα ,οπως εγραψαν και οι φιλοι προηγουμενως δεματα μικρα δεν τα ανοιγουν βαζουν 3ευρω και ξεμπερδευεις ,αν ομως ειναι το δεμα μεγαλυτερο σε βαρος ή ογκο π.χ καποιο Tablet ή Car navi ΕΜΠΛΕΞΕΣ !
      Mακαρι λοιπόν να ισχύσουν και σε Εμενα αυτα.. Η αγορά εγινε απο Vickmall και μάλιστα πηρα ενα 3s που το έστειλα Πάτρα σε φίλο και φαίνεται οτι ειναι προς παράδοση (M.D. Patras item to be delivered) ενώ το αλλο στην ΥΕΔ... Αρκετές φορές τη γλιτώσαμε μάλλον!!!
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@Thracia
      Αυτό το TWRP είναι και στη ρομ και δουλεύει κανονικά ..
      Δε δοκιμαζεις να το βάλεις και με fastboot ..
      Τώρα πακεταριστικε έτοιμο Ελληνοποιημενω και είναι κάτω απο το δέντρο για τον γιό. :santa:

Απο βδομάδα θα το ξανακοιτάξω :thumbup:

Έχω κανονίσει και ματς για να το διεκδικήσω! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sidnick10 έγραψε:

Περιμενω το κινητο παιδιά απο vickmall me sg post. Σήμερα έβγαλε μήνυμα στο 17TRACK για άφιξη σε υεδ Θεσσαλονίκης. Μετα απο πολλές παραγγελίες τηλεφώνων μάλλον ηρθε η ωρα να πληρώσω τελωνείο!!! Εχει κανεις κάποια προηγούμενη εμπειρία;
      Και εμένα απο το Vickmall με SG Post ειναι στο τελωνείο απο 09/12/16 , για το ποσό μακαρι να ειναι τα 3 ευρώ που αναφέρει ο φίλος αλλιώς ειναι απο 40-70 ....
    • Καλησπέρα,
      Παρέλαβα το τηλέφωνο χθες αλλά μάλλον έχει τη china developer, στην αρχή έχω να επιλέξω μεταξύ 5 γλωσσών κινεζικα και αγγλικά μου έκανε και κάποιο update μάλλον έχει weekly builds αφού έτσι το εμφανίζει όταν πατάω για update

Δοκίμασα να flashαρω με miflash τις μόνες fastboot roms που βρήκα (china stable και china developer) αλλά μου πετάει σφάλμα

Διάβασα στο νήμα ότι κάποιοι έχου κανονικά ελληνικά, πως μπορώ να περάσω κι εγώ κάποια τέτοια rom με ελληνικά;
      Να πω ότι το mi account μου έχει perimissions για unlock από την προηγούμενη συσκευή μου (redmi 3) το οποίο και είχα κάνει unlock σχετικά εύκολα me to miunlock, ώστε να flashάρω TWRP, να κάνω root και να περάσω τηνελληνική rom από το forum.

Στο ρεδμι 4 pro ομως εκτός του ότι δεμου φλασάρει τις επίσημες fastboot roms, δε μου κάνει ούτε unlock, ούτε μπορώ να περάσω TWRP, και φυσικά ούτε λόγος για ελληνική rom.

Στο Φλασάρισμα πετάει μήνυμα σφάλμαατος:
      Unspecified error(0x80004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed))

Στο ξεκλείδωμα πετάει μήνυμα σφάλματος:
      Current account is different from the account info on the device

Να σημειώσω ότι έχω ένα μοναδικό Mi account το οποίο έχω κάνει είσοδο και στο τηλέφωνο και στο πρόγραμμα ξεκλειδώματος

Επίσης επιτρέπω USB debugging, και OEM Unlocking από developer options
      Στο mi unlock status (developer options) βλέπω This device is locked. The phone is secured.
      και όταν πατάω add account and device πετά ένα μήνυμα σφάλματος με -1 και κάτι κινέζικα μετά

Έχω ενεργό το find device και το βρίσκει κανονικά από το i.mi.com ως ενεργή και μοναδική συσκευή

About phone:
      Android version: 6.0.1 MMB28M
      Android security patch level 2016-11-01
      MIUI version MIUI8.6.12.15 Beta

Τι μπορώ να κάνω;

Διάβασα πολλά forum και δοκίμασα πολλές λύσεις ανεπιτυχώς πριν ρωτήσω:(

Μπορώ να φλασάρω με κλειδωμένο τηλέφωνο κάποια ρομ από αρχείο ζιπ;
      Δεν ξέω τι να κάνω...

Δεν έχω βάλει ακόμα sim στο τηλέφωνο
    • Να σημειώσω και εγώ ότι έχω την twrp που έκανα extract απο την ελληνική rom και δεν κάνει reboot στο recovery.
      btw και ένα antutu
    • Ο/H papardos έγραψε:

Current account is different from the account info on the device
      Ειχα το ιδιο πρόβλημα,μόλις έφτιαξα την ωρα του τηλεφώνου ξεκλείδωσε!! :)

Ο/H papardos έγραψε:

και όταν πατάω add account and device πετά ένα μήνυμα σφάλματος με -1 και κάτι κινέζικα μετά
      Google translate με άλλο κινιτο; :thumbsup: ή screenshot :D

=============== Δεκ 21st 2016, 8:55pm ===============

Ο/H crueljay έγραψε:

Να σημειώσω και εγώ ότι έχω την twrp που έκανα extract απο την ελληνική rom και δεν κάνει reboot στο recovery.
      Πως πέρασες το recovery;
    • Διαφήμιση