Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@papardos
Εγώ άλλο σε ρωτάω , συνδεσες το τηλ... σε fastboot , άνοιξες το miunlock , το έτρεξες , κόλλησε στο 50% και τι error σου έγραψε ???
Αυτό που σου γράφω το'κανες ??
Γιατί μου λες συνέχεια για το unlock status από developer options ?? -
Ο/H gkalen έγραψε:
@papardos
Εγώ άλλο σε ρωτάω , συνδεσες το τηλ... σε fastboot , άνοιξες το miunlock , το έτρεξες , κόλλησε στο 50% και τι error σου έγραψε ???
Αυτό που σου γράφω το'κανες ??
Γιατί μου λες συνέχεια για το unlock status από developer options ??
Πέρασα και recovery rom μέσω updater αλλά τίποτα τα ίδια σφάλματα μου πετάει.
Έχω μπερδευτεί λίγο με τη λειτουργία του forum, ιδίως με τις παραθέσεις κειμένων και νομίζω ότι γράφω κάτι αλλά τελικά δεν το γράφω!
Στο αρχικό Post μου Redmi 4 Pro Markw - Γενική Συζήτηση
έχω γράψει αναλυτικά.
Επίσης σε αυτό το post Redmi 4 Pro Markw - Γενική Συζήτηση
φαίνεται το σφάλμα στα κινέζικα -
-
Επίσης σε αυτό το post Redmi 4 Pro Markw - Γενική Συζήτηση φαίνεται το σφάλμα στα κινέζικα
Με το google translate μου μεταφράζει -1 Unknown error -
Μόλις παρέλαβα ένα redmi 4 prime και θέλω να το ετοιμάσω, να το δώσω σε φίλο μου! Global rom με Ελληνικά δεν υπάρχει;;; Κατεβάζω την china developer για να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω την Ελληνική, η οποία ήδη κατεβαίνει, και θέλω να έχω για καβάτζα την global, με Ελληνικά σε περίπτωση που αργήσει η έγκριση για ξεκλείδωμα. Υπάρχει τέτοια Global;;;
-
Δεν υπάρχει ακόμα Global για αυτό το μοντέλο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα φίλοι μου.
Πριν λιγες ώρες παρέλαβα ενα redmi 4 prime και λεω να του περάσω την ελληνική dev ρομ.
Μπορεί κάποιος να μου δωσει λίνκ για την official china developer για να προχωρησω στη διαδικασια ξεκλειδώματος
αφου βέβαια ελεγξω αν ειναι κλειδωμενο.
Φυσικά οποιαδήποτ συμβουλή ή παρατήρηρση λόγω ελειπούς εμπειρίας ειναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστω εκ των προτέρων. -
-
Xiaomi MIUI Official Forum
Redmi 4 pro ψάξε, δεν με αφήνει να βάλω link.
XTRV the Greek miui definition -
@bag67
Βάλε την China developer μέσω του updater ..
Κι εμένα έτσι ήρθε αλλά δεν ξεκλείδωσε μ'αυτη , έβαλα china developer από τον updater ... -
Ευχαριστώ παίδες ξεκινώ.
Για να μην ξεχαστώ να σας ευχηθώ "καλά Χριστούγεννα και οτι επιθυμείτε''.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα