Παιδιά έκανα αυτό που μου έστειλε ο Νας . Τίποτα... Γραφει Cosmote Wireless Internet και από κάτω internet
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον @Thracia , Θανάση για την πολύτιμη βοήθειά που μου προσέφερε στο Redmi 4 pro που σετάραμε σήμερα . Respect!!!
XTRV the Greek miui definition -
Aναγκάστηκα να γυρίσω στην 6.12.15 όπου εκεί λύθηκε το πρόβλημα
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον @Thracia , Θανάση για την πολύτιμη βοήθειά που μου προσέφερε στο Redmi 4 pro που σετάραμε σήμερα . Respect!!!
Σας τσάκωσα πουλάκια μου, νομίζατε θα γλιτώσετε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Συνεννοηθήκατε για να μας κάνετε πλάκα έτσι??
Χρονια πολλά!!!
Τι κάνεις τέτοια ώρα; Τελειώνεις το ΤιραμισούYou may think you can fly - but you better not try -
Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα, ονειρεύεσαι το τιραμισού??
Τον ατελείωτο έχει...δεν είδες πόσο ήτανε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
You may think you can fly - but you better not try
-
-
το πάνω κουμπί.
αφού σου βγαλε την αναβάθμιση, το βλέπει το κινητό το pc.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το πάνω κουμπί.
αφού σου βγαλε την αναβάθμιση, το βλέπει το κινητό το pc.
=============== Δεκ 25th 2016, 8:10pm ===============
Τώρα; -
μου θυμίζει ακριβώς αυτό που αντιμετωπίσαμε εδώ:
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloaderΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βασικά έχει τελειώσει το update. Τρέχει το update στο κινητό τώρα.. Γεμίζει η μπάρα αλλά δε ξέρω τι να πατήσω στην παραπάνω φώτο.
update.. δε πάτησα κάτι. Κάνει restart το κινητό μου και περιμένω να ανοίξει.. Έβγαλε το μήνυμα android και φορτώνει slowly slowly η μπάρα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα