Κι εγώ θα το ήθελα αυτό το link σας παρακαλώ γιατί το δώρο από το Vickmall μάπα.Ο/H crueljay έγραψε:
Παιδιά , κανένα λινκ απο δοκιμασμένο tempered glass? Πέρασα ένα το οποίο υποτίθεται ότι είναι το original, αλλά δεν εφαρμόζει καλά στις άκρες.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
μια απο τα ιδια παρακαλω!!!!tempered!!!!!Ηλίας
-
Χρόνια πολλά σε όλους
το πρόβλημα που έχω το περιέγραψε ο @Lioue στις σελ.15- 16-17 αρνείται το PC ( win 7 pro 32bit) να αναγνωρίσει το markw,ενώ έχουν εγκατασταθεί drivers και φυσικά μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί πλήθος συσκευών χωρίς προβλημα ( redmi 1,2,3,note 1,2,3,,mi4 κτλ. κτλ.)
Στο ίδιο PC φυσικά αναγνωρίστηκε σε fastboot to markw και έγιναν και τα φλασαρισματα ,ξεκλείδωμα κτλ κτλ
Συνδέοντας το κινητό σε θύρα usb2 μόνο φορτίζει αναβοσβυνοντας μάλιστα 3τελιτσες στη γραμμή κατάστασης !
Κάθε βοήθεια δεκτή !
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRed Hot Chili Peppers -
Εγκατέστησε αυτό: Dropbox - MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
Μετά διάβασε εδώ: Drivers for xiaomi
Καλό θα ήταν όταν είσαι στη διαχείριση συσκευών πάνω στο μενού "προβολή" να ενεργοποιήσεις τις κρυφές συσκευές και να πας να διαγράψεις όλες τις άχρηστες/περιττές συσκευές που φαίνονται αχνά, όπως οι κάτω συσκευές στην φώτο που επισυνάπτω!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παρέλαβα τελικά σήμερα και εγώ το δικό μου
Ήρθε με official Stable 8.0.5.0 (MBECNDG), πέρασα με τον updater την official developer Rom 6.12.29, έκανα την αίτηση ξεκλειδώματος και περιμένω το 2 μήνυμα για να προχωρήσω στην εγκατάσταση της δικής μας. -
Εγώ, με την 8.0.6.0, προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αφού πήρα το ok από την xiaomi αλλά δεν.... Δε ταυτίζεται η συσκευή με account..Διάβασα ότι είναι συχνό και θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες.
-
Ο/H limit έγραψε:
Δε ταυτίζεται η συσκευή με account..Διάβαση ότι είναι συχνό και θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγκατέστησε αυτό: Dropbox - MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
Μετά διάβασε εδώ: Drivers for xiaomi
Καλό θα ήταν όταν είσαι στη διαχείριση συσκευών πάνω στο μενού "προβολή" να ενεργοποιήσεις τις κρυφές συσκευές και να πας να διαγράψεις όλες τις άχρηστες/περιττές συσκευές που φαίνονται αχνά, όπως οι κάτω συσκευές στην φώτο που επισυνάπτω!!
συσκευη με θαυμαστικο !
Οταν τη συνδεω στο pc δεν αναγνωριζεται τιποτα και εχουν περασει δεκαδες συσκευες απο εδω....ΜΟΝΟΝ ΦΟΡΤΙΣΗ
Υ.Γ και τις οδηγιες του gkalen εκτελεσα τα ιδια ...περιεργα πραγματα ...Red Hot Chili Peppers -
@tpapo
Ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/ .. κτυπά μερικές φορές στο Miui Version να ενεργοποιηθουν οι ρυθμίσεις για προγραμματιστές..
Πας στις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμισεις/ρυθμίσεις για προγραμματιστές/ .. ανοίγεις το usb debug αν δεν είναι η δημιουργία ανοιχτό ..
Ανοίγεις ένα cmd στο φάκελο που έχεις το adb ( μάλλον στο C:/adb ) ..
Γράφεις με ενεργή την οθόνη του τηλ....
adb devices , και πατάς enter
Πιθανώς θα ανοίξει ένα popup , θα τικαρεις το κουτάκι και θα δώσεις άδεια ..
Μετά μπορείς να κλείσεις το usb debug , και να ξανασυνδεσεις το τηλ.. , στη γραμμή ειδοποιήσεων θα σου βγάλει την ειδοποίηση του usb , θα πατήσεις εκει που σου λέει μόνο φόρτιση και θα επιλέξεις mtp για να διαβάζει την κάρτα σου . -
@gkalen μόνον σε fastboot mode βλέπει το τηλέφωνο μέσω adb ,αλλιώς τίποτα !
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRed Hot Chili Peppers -
@tpapo
Για διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω , κάποιος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , για ρώτα τον πώς το κατάφερε ..
Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με το usb .. -
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με κινητό φίλου. Η σύνδεση του υπολογιστή ήταν μόνο για φορτιση. Πέρασα ξανά την ίδια ρομ, μέσω recovery, και μετά το αναγνώρισε. Το κινητό το έδωσα σε φίλο μου, οπότε δεν ξέρω αν το ξαναεμφανισε... Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα