To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Το περίεργο είναι πως στην αρχή μπορούσα να μεταφέρω αρχεία, το έβλεπε κανονικά. Μετά, χωρίς να έχω αλλάξει η πειράξει κάτι, σταμάτησε να το βλέπει. Για την ακριβεία, το είχα αφήσει στην ακρή μη συνδεδεμένο και μετά από κάποια ώρα πήγα να το συνδέσω για να περάσω κάποια αρχεία και δεν το έβλεπε. Έκανα wipe μεσω twrp, ξανάματα log-in και ιστορίες, τζίφος. Και είχα κατεβάσει αρκετά apps ρε γαμώτο. Πρέπει να κάνω πάντα back-up για καλό και κακό.
Edit: Οκ, δεν ξέρω αν αυτό είναι ο σωστός τρόπος να το φτιάξεις αλλά ενώ ήμουν σε fastboot mode στην Κινέζικη PC Suite, πήγα καταλάθος να κάνω flash μια fastboot rom και μόλις ξεκίνησε η διαδικασία την σταμάτησα αμέσως. Άφου έκανα reboot μέσω adb, το κινητό έκανε reboot κανονικά και για κάποιο μαγικό τρόπο το βλέπει και ο υπολογιστής και μου βγάζει το εικονίδιο usb for charging. Περιέργα πράγματα.
Edit: Οκ, δεν ξέρω αν αυτό είναι ο σωστός τρόπος να το φτιάξεις αλλά ενώ ήμουν σε fastboot mode στην Κινέζικη PC Suite, πήγα καταλάθος να κάνω flash μια fastboot rom και μόλις ξεκίνησε η διαδικασία την σταμάτησα αμέσως. Άφου έκανα reboot μέσω adb, το κινητό έκανε reboot κανονικά και για κάποιο μαγικό τρόπο το βλέπει και ο υπολογιστής και μου βγάζει το εικονίδιο usb for charging. Περιέργα πράγματα.