Παιδιά, δοκίμασα και την ελληνική rom και από το xiaomi.eu . Είχα διάφορα προβλήματα και με το usb για να τ αναγνωρίζει το pc , με το 3g και κάποια μικρά stutters. Ξαναγύρισα σε china stable και ησύχασα
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ναι αυτό το πρόβλημα με το usb συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώς. Φτιάχνει κάνοντας reboot στο bootloader μέσω twrp αλλά μετά από κάποια power offs/reboots to ξαναβγάζει.
-
...... Συνχωρέστε με σε λάθος ενότητα έκανα το ποστ μου
Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους -
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με fail to activate, verify sim στο Markw στις υπηρεσίες mi;
Διότι δεν έχω πρόσβαση σε backup κλήσεων και μηνυμάτων.
Πατάω στο pop up verify κάτι λέει για αποστολή SMS από xiaomi, δεν έχω Wind, που ποτέ δεν έρχεται.
Φοράω Xtrv 6.12.22 και ο λογαριασμός mi είναι 100%. Στο mi cloud στο find device το βρίσκει κανονικά.
Έχω αποσυνδεθεί από λογαριασμό mi και ξανασυνδεθεί, έχω Αγγλικό μενού από το σετάρισμα, έχω κλείσει την υπηρεσία mi messaging, καθώς και από τον υπολογιστή προσπάθησα μέσα από το mi cloud να την ενεργοποιήσω αλλά τίποτα, ο λογαριασμός έχει μόνο αυτή την συσκευή και εκεί τελειώνουν οι δικές μου ιδέες.
Καμιά ιδέα κανείς;
XTRV the Greek miui definition -
Παιδιά δείτε λίγο τι βγάζει το κινητό ενός φίλου μου (Redmi 4 pro) όταν πατάει να μπει στον file Explorer. Δεν μπορεί να το ανοίξει και του βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι κάνουμε?
-
@panagiotis7795 Πες το φίλο σου να βάλει ένα about Phone, μην γράφεις εσύ άσε το φίλο σου να μας πει τι έκανε.
-
Ήρθε σήμερα το Redmi 4 pro για τον ανιψιό μου
Σε 47 λεπτά, από unofficial rom > official > unlock > και εγκατάσταση της Ελληνικής
Το ωραίο ήταν που μπήκε σε edl mode με την εντολή fastboot oem edl από fastboot mode -
-
Καλησπέρα και χρόνια πόλλα.
Επειδή είμαι έτοιμος να κάνω τη παραγγελία θα ήθελα πριν να ρωτήσω τους ήδη κατόχους (ή όποιον ξέρει) κάποια πραγματάκια.
-Πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση;
-QC3.0 υποστηρίζει;
-FM radio έχει;
Αυτά για αρχή έχω και κάποιες σχετικά με τις ROM (καινούριος γαρ) αλλα για να μη κάνω ένα κατεβατό απο ερωτήσεις ξεκινάω με αυτές -
@panagiotis7795
Ρυθμίσεις/εφαρμογές/... Θα βρεις την εφαρμογή documents και θα την ενεργοποιήσεις ..
Πιθανώς δεν έχει δώσει ούτε δικαιώματα , μάλλον τα απέρριπτε συνέχεια ..
Πρέπει να δώσει τα δικαιώματα που ζητάει ο file manager και να ενεργοποιηθουν τα documents .. -
Ο/H pixy84 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πόλλα.
Επειδή είμαι έτοιμος να κάνω τη παραγγελία θα ήθελα πριν να ρωτήσω τους ήδη κατόχους (ή όποιον ξέρει) κάποια πραγματάκια.
-Πόση ώρα κάνει για μια πλήρη φόρτιση;
-QC3.0 υποστηρίζει;
-FM radio έχει;
Αυτά για αρχή έχω και κάποιες σχετικά με τις ROM (καινούριος γαρ) αλλα για να μη κάνω ένα κατεβατό απο ερωτήσεις ξεκινάω με αυτές
QC3 απόσο ξέρω δεν υποστηρίζει. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ήρθε σήμερα το Redmi 4 pro για τον ανιψιό μου
Σε 47 λεπτά, από unofficial rom > official > unlock > και εγκατάσταση της Ελληνικής
Το ωραίο ήταν που μπήκε σε edl mode με την εντολή fastboot oem edl από fastboot mode
αναγνωρίζεται ως USB συσκευή από το PC κανονικά ? τι ΛΣ τρέχει το PC ?Red Hot Chili Peppers
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα