Ο @NasDriver έχει την γνώση να χειριστεί τυχόν πρόβλημα, οι υπόλοιποι ας ακολουθήσουν τον οδηγό του @mitch002 .
XTRV the Greek miui definition
XTRV the Greek miui definition
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμου αρεσει γιατι σε λιγες μερες μπορει να χρειαστουμε βοηθεια για το τηλεφωνο του scarbodyman!!!!!Ο/H NasDriver έγραψε:
Ήρθε σήμερα το Redmi 4 pro για τον ανιψιό μου![]()
Σε 47 λεπτά, από unofficial rom > official > unlock > και εγκατάσταση της Ελληνικής![]()
Το ωραίο ήταν που μπήκε σε edl mode με την εντολή fastboot oem edl από fastboot mode
Ακόμη εκεί είναι?Ο/H sidnick10 έγραψε:
Στο πρώτο power on μένει εδω και 15 λεπτά στο mi logo και απο κατω το android με τις τρεις τελειες...
Το image όπως το πήρες από το zip της rom έχει την ονομασία "twrp", το μετονόμασες σε "recovery"?Ο/H tsarlam έγραψε:
Καλησπερα ηρθε και το δικο μου, το φορτισα,του περασα dev κινεζικη και το ξεκλειδωσα...ακολουθω αυτον τον οδηγο για να περασω twrp και ελληνικη ρομ...ομως μου βγαζει error στο σημειο που δινω εντολη για να φλασαρει τo image της recovery ...to image το πηρα μεσα απο το zip της rom....τι κανω λαθος ρε παιδια !!!