το twrp το παιρνω μεσα απο το φακελο recovery της ρομ και το μετονομαζω recovery?
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H sidnick10 έγραψε:
το twrp το παιρνω μεσα απο το φακελο recovery της ρομ και το μετονομαζω recovery?
-
Eκανα install την ελληνικη ρομ αλλα οταν πατησα rebot-bootloader δεν εχει μπει σε fastboot. εδω και λιγη ωρα δειχνει παλι το mi logo kai to android απο κατω!
-
-
ε ακολουθουσα πιστα τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi...
ανοιξε τελικα... μπηκε η ρομ και ολα αψογα ως συνηθως!!! Θα το χαρει η κυρά!! ερωτηση: εχει νοημα να βγαλω το ρουτ και αν ναι πως γινεται αυτο? Ευχαριστω πολυ και παλι!!! -
-
Αν εχει νοημα να το βγαλω λεω? Δεν προοριζεται για απαιτητικο χρηστη για αυτο....
-
-
Το έλεγα για λόγους ασφαλείας ... Αλλα οκ!!
-
Ο/H fforward72 έγραψε:
Fm Radio φυσικά και έχει. Πλήρη φόρτιση δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει από 0% για να σου πω.QC3 απόσο ξέρω δεν υποστηρίζει.
Αν το παραγγείλω με την official stable αλλα ζητησω να αφαιρέσουν (οχι απενεργοποιήσουν) τα κινεζικα apps γίνεται;
Με δεδομένο οτι αργά η γρήγορα θα βγει και official stable global, τι παραπανώ θα έχω με την ελληνική ρομ;
Αν ειναι να μεινω σε official stable με το να το ξεκλειδώσω τι κερδίζω;
Υ.Γ.: Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις -
Τελικα εγινε το φλασαρισμα και μπηκε η ελληνικη rom, ομως υπαρχουν προβληματα στο να δει την συσκευη ο υπολογιστης...μονο εαν ενεργοποιησω το USB debuging το βλεπει το pc.... ειναι bug της ROM ? η λυνεται το προβλημα ?
Επισεις οταν παιρνω backup, ειται στην μνημη του τηλεφωνου ειται στην sd card βγαζει error με κοκκινα γραμματα
''failed to unmount system device or resource busy'' χωρις να δημιουργει προβλημα στο αρχειο
Αυτο μαλλον ειναι προβλημα της recovery TWRP -
@sidnick10
Το supersu φεύγει αν φλασαρες τη ρομ σβήνοντας το φάκελο supersu μέσα από το ζιπ .. κάνεις εγκατάσταση μετά και δεν έχεις ροοτ ..
@makis1024
Το edl mode και download mode είναι το ίδιο πράγμα .. το πώς θα μπεις αλλάζει , το καλό στο Redmi4 είναι ότι μπαίνει και από fastboot αλλα και από την εναρκτήρια οθόνη με χρυσές επιλογές που βγάζει όταν προσπαθούμε να μπούμε σε twrp με το πάτημα των πλήκτρων.
@tsarlam
Το usb δουλεύει και με και χωρίς usb debug , χωρίς πρόβλημα .
Έχεις γράψει στο cmd ..
adb devices , βγάζει ένα popup για εξουσιοδότηση στο usb debug ..
Μετά επιλέγεις από τη μπάρα κατάστασης , εκεί που λέει φόρτιση μόνο , άλλαξε το σε mtp και δουλεύουν όλα κανονικά ..
Κάθε φορά που κάνεις σύνδεση usb στο pc πρέπει να πας στην ειδοποίηση φόρτισης και να επιλέξεις mtp ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα