Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
ποιόν οδηγό να ακολουθήσω κατά τη γνώμη σου ; -
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Melanthon Τι εννοείς κόκκινο ?
-
περνα το miflash κ δες για τους οδηγούς εδώ: Κινέζικο mi pc Suite & Xiaomi driversΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
περνα το miflash κ δες για τους οδηγούς εδώ: Κινέζικο mi pc Suite & Xiaomi drivers
-
Πέρνα το Mi flash άνοιξε το κινητό σύνδεσέ το και βάλε τους οδηγούς χειροκίνητα από την διαδρομή Win 64 bit C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver, εάν έχεις 64 bit ή 32bit από την ίδια διαδρομή χωρίς το (x86).
Εύρεση οδηγών σε αυτό τον υπολογιστή.
Με δεξί κλικ πάνω στο RedMi 4 με το θαυμαστικό. -
@Melanthon
Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά ήμουν μακριά από σύνδεση...
Πάντως εμένα δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα... μου ήρθε με china stable, μετά την εγκατάσταση του miphone το είδε αμέσως ο υπολογιστής οπότε αμέσως ξεκλειδώθηκε και πέρασε το twrp και η ελληνική rom...
Καλή επιτυχία... -
Ο/H spoulk έγραψε:
@Melanthon
Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά ήμουν μακριά από σύνδεση...
Πάντως εμένα δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα... μου ήρθε με china stable, μετά την εγκατάσταση του miphone το είδε αμέσως ο υπολογιστής οπότε αμέσως ξεκλειδώθηκε και πέρασε το twrp και η ελληνική rom...
Καλή επιτυχία...
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Πέρνα το Mi flash άνοιξε το κινητό σύνδεσέ το και βάλε τους οδηγούς χειροκίνητα από την διαδρομή Win 64 bit C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver, εάν έχεις 64 bit ή 32bit από την ίδια διαδρομή χωρίς το (x86).
Εύρεση οδηγών σε αυτό τον υπολογιστή.
Με δεξί κλικ πάνω στο RedMi 4 με το θαυμαστικό.
Προσπάθησα χειροκίνητα απο το device manager και τα ίδια... -
Έχεις πατήσει την δεύτερη επιλογή που λέει "Install the driver software anyway" ?
Ή πατάς την πρώτη που λέει να μην τους εγκαταστήσει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα