ακολουθώντας τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) εγινε φλασαρισμα της global stable που εχει και ελληνικα μιας και το κινητο προοριζοταν για οχι "ανησυχο" χρηστη!!! εχει νοημα καποια ενεργεια απο εδω και περα οπως Ξεκλείδωμα κτλ??? καλο βραδι στην παρεα!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H sidnick10 έγραψε:
εχει νοημα καποια ενεργεια απο εδω και περα οπως Ξεκλείδωμα κτλ???
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
να κάνεις επαναφορά της συσκευής με ξεκλείδωτο bootloader
-
Εμένα δεν μου απαντήσατε.
Να πάω στην global η να μείνω στην ελληνική; Στα αγγλικά το έχω ούτως η άλλως.
-
να κ ο παραπονιαρης της παρέας...
Γιατί ν αλλάξεις, έχεις κανένα πρόβλημα με την Ελληνική??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Εγώ προτιμώ την Ελληνική γιατί σε σχέση με την Official έχει περισσότερα enhancements και tweaks (kudos @gkalen), SMS 160 χαρακτήρες, ποιο ολοκληρωμένη μετάφραση και φυσικά support από το καλύτερο fan club-forum του κόσμου!
-
Ο/H ThemKids έγραψε:
Εμένα δεν μου απαντήσατε.Να πάω στην global η να μείνω στην ελληνική; Στα αγγλικά το έχω ούτως η άλλως.
Αν έχεις όρεξη για δοκιμές μπορείς να την δοκιμάσεις για ένα διάστημα, να την συγκρίνεις με την ελληνική και μετά να αποφασίσεις ποια ήταν καλύτερη για εσένα -
Καλημέρα σε όλους.
@NasDriver Αφού ξεκλειδώσω τον Bootloader, για να περάσω την official global, ακολουθώ τον οδηγό που πρότεινε ο @sidnick10 ?
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
-
Ο/H sidnick10 έγραψε:
Global stable με ελληνικά;;;; Καλο ακούγεται!!! Αυτο σημαίνει και updates και ολα κανονικά και εύκολα αφού το κινητο δεν το εχω για μένα!! Η διαδικασία εύκολη; αν μπορεις @johnjor στειλε μου τον οδηγό που ακολουθείς!! Εγω ειμαι ξεκλείδωτος με ελληνική dev
=============== Ιαν 12th 2017, 11:41am ===============
@NasDriverγνωριζεις αν η Global stable 8.1.4 για Note 4 εχει Ελληνικα;(Λογικα ναι....και θελει ενας φιλος να του την περασω)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα