Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@johnjor Τι εννοείς Marshal? Δεν θα πρέπει να φαίνεται σαν Android phone > Android bootloader interface? Αίτηση για ξεκλείδωμα έκανα χθές, οπότε ακόμα περιμένω...
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Σε redmi 4 prime αρχικά έβαλα την XTRVbeta1_6.11.24 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Έκανα update με την XTRVbeta1_7.1.5 και παρατήρησα πως δεν λειτουργεί το internet με τα δεδομένα του κινητού.Έκανα επαναφορά στην XTRVbeta1_6.11.24,το πρόβλημα με το internet λύθηκε αλλά μου έβγαζε απανωτά μυνήματα για να στείλει αναφορά στη mi κάτι με το android.Ξαναέβαλα την XTRVbeta1_7.1.5 αλλά και πάλι δεν έχω intrnet με τα δεδομένα.Τί μπορώ να κάνω?Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
-
Ο/H Dimitris Kaletsios έγραψε:
Σε redmi 4 prime αρχικά έβαλα την XTRVbeta1_6.11.24 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Έκανα update με την XTRVbeta1_7.1.5 και παρατήρησα πως δεν λειτουργεί το internet με τα δεδομένα του κινητού.Έκανα επαναφορά στην XTRVbeta1_6.11.24,το πρόβλημα με το internet λύθηκε αλλά μου έβγαζε απανωτά μυνήματα για να στείλει αναφορά στη mi κάτι με το android.Ξαναέβαλα την XTRVbeta1_7.1.5 αλλά και πάλι δεν έχω intrnet με τα δεδομένα.Τί μπορώ να κάνω?Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Pocofone -
Ο/H Dimitris Kaletsios έγραψε:
.Τί μπορώ να κάνω?Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] -
Πάντως χθες κυκλοφόρισε και η ελληνική stable από τα παιδιά εδώ
-
Θα δοκιμάσω σε λίγο και θα σας πω....
=============== Ιαν 12th 2017, 3:22pm ===============
Αυτό ήταν τελικά.Όλα καλά.Thanks και πάλι.... -
το παρελαβα σημερα μεσα σε 8 μερες καιι αυτες ειναι οι φωτο απο το σχετικα με το τηλεφωνο παντως για dev δεν μου μοιαζει μας δουλεψε κανονικα ο vickmall!!!!Νικητας!!
-
Εντάξει Official Rom stable σου έβαλε, δεν σου φύτεψε και καμιά Multιlanguage Unofficial!!!
Προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με αυτήν και άμα φας πόρτα πάς για China developer από τον updater και αφού την έχεις κατεβάσει χειροκίνητα στο internal storage του κινητού μέσω choose update package.
XTRV the Greek miui definition
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα