Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@chrdes
Αυτή είναι global που εβαλες στο λινκ.
Εμείς κάνουμε τις china από Eu .., δεν πήγαμε ακόμα σε beta2 στο RN2 ..
@geoanto555
Για ποιο πράγμα μιλάς ?? Το'χασα... -
Ο/H gkalen έγραψε:
Για ποιο πράγμα μιλάς ?? Το'χασα...
-
-
@geoanto555
Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su..
Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε
@chrdes
Λάθος μου , είδα το ποστ με το τι είναι τούτο πάλι και νόμιζα ότι έλεγες για τη global στο RN2 -
-
@geoanto555
Κι εγώ τη developer βάζω με το supersu και δεν υπάρχει θέμα..
Αλλά δεν κάνω αναβάθμιση από το Playstore -
εγω θα βαλω στο δικο μου την ελληνικη stable 8.1.3 μπορω να μην ενεργοποιησω καθολου το SU?στις επομενες αναβαθμισεις θα υπαρχει προβλημα;Νικητας!!
-
-
σε λιγο θα εχετε νεα και εντυπωσεις της πρωτης στιγμης!!!!!Νικητας!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λένε ότι φλασάρουν την ρομ με το supersu Και έχουν θέμα..
Και είναι και 2.. όχι ένας.
Περίμενε να απαντήσει κάποιος από τους 2
Ο/H gkalen έγραψε:
@geoanto555
Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su..
Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε
@chrdes
Λάθος μου , είδα το ποστ με το τι είναι τούτο πάλι και νόμιζα ότι έλεγες για τη global στο RN2
-
ακολουθω τον οδηξο του redmi note 3 pro και κατι κανω λαθος μαλλον και ενω εχω βαλει στο φακελο adb το twrp(μετονομασμενο σε recovery.img)οταν δινουμε την εντολη fastboot flash recovery.img δεν την δεχεται η μηπως πρεπει να παω κατευθειαν σε πατημα volume+ kai fastboot reboot αλλα και αυτο τωρα δεν φορτωνει twrp καποια βοηθεια ολες τις προηγουμενες εντολες τις πηρε κανονικα και ανταποκρινονταν και βασει των των εικονων!!!!!!!τι κνω λαθος οεο!!!!Νικητας!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα