Νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκινήσει με εγκατάσταση των σωστών drivers. Είναι must για να μην πάει κάτι στραβά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@makisfz έφτασεεεεεε!
=============== Μαρ 3rd 2017, 9:34pm ===============
@varthakouris ενημερώθηκε το post 1007 -
Έγινε παιδιά εντάξει ευχαριστώ πολύ. Θα το προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω εν τέλει τι έγινε
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@makisfz έφτασεεεεεε!
=============== Μαρ 3rd 2017, 9:34pm ===============
@varthakouris ενημερώθηκε το post 1007
Πάντα γρήγορος ο @George Kaggelaris -
Καλημέρα.
Θα ήθελα να επιβεβαιώσω/ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
1. Όσο αφορά την εγκατάσταση των drivers για xiaomi, βλέπω παντού να γίνεται αναφορά για windows x64. Υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν 32bit windows;;
2. Οσο αφορά την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader, ο σχετικός οδηγός αναφέρει ότι πρέπει να γίνει με official developer rom. Άρα θα πρέπει πρώτα από global stable , να πάμε σε china developer (αφού global developer δεν υπάρχει για redmi4 pro/prime). Σωστά;;
Η μετάβαση απο global stable σε china developer, απο ότι έχω καταλάβει γίνεται μέσω του updater tool του κινητού.
@panagiotis7795 Ακολούθα αρχικά με τη σειρά τους παρακάτω οδηγούς:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 ή Redmi 4 Pro Markw - Σωστή εγκατάσταση Drivers
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Όταν ξεκλειδώσεις με το καλό, κοίτα εδώ για την εγκατάσταση της Ελληνικής ΡΟΜ
-
1. Αν έχεις Windows x86 ακολούθησε το δεύτερο λινκ. Προς στιγμήν το πρόγραμμα που έφτιαξα τρέχει μόνο σε Windows x64.
2. Πολύ σωστά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απ'οτι βλεπω στα μαγαζιά η έκδοση του redmi 4 pro GREY είναι η πιο δαπανηρη
... Εχει κανεί εμπειρια απο το giztop; Είναι αξιόπιστο;
-
Ο/H akops έγραψε:
Καλημέρα.
Θα ήθελα να επιβεβαιώσω/ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
1. Όσο αφορά την εγκατάσταση των drivers για xiaomi, βλέπω παντού να γίνεται αναφορά για windows x64. Υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν 32bit windows;;
2. Οσο αφορά την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader, ο σχετικός οδηγός αναφέρει ότι πρέπει να γίνει με official developer rom. Άρα θα πρέπει πρώτα από global stable , να πάμε σε china developer (αφού global developer δεν υπάρχει για redmi4 pro/prime). Σωστά;;
Η μετάβαση απο global stable σε china developer, απο ότι έχω καταλάβει γίνεται μέσω του updater tool του κινητού.
@panagiotis7795 Ακολούθα αρχικά με τη σειρά τους παρακάτω οδηγούς:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 ή Redmi 4 Pro Markw - Σωστή εγκατάσταση Drivers
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Όταν ξεκλειδώσεις με το καλό, κοίτα εδώ για την εγκατάσταση της Ελληνικής ΡΟΜ
Λοιπόν μιλάω μόνο για την περίπτωση μου.
Με Windows 7 32bit sp1 (το τονίζω γιατί σε Windows 10 32 bit δεν επαιξε) δεν είχα κανένα πρόβλημα και ξεκλείδωσα άμεσα και το κινητό ήταν σε global stable rom. Μετά όλα τα υπόλοιπα (πέρασμα twrp και φλασαρισμα σε xtrv) έγιναν μέσω Linux Terminal (sudo fastboot flash twrp.img και για να τρέξει τη 1η φορά sudo fastboot boot twrp.img). Αυτά για την δική μου περίπτωση. Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε. -
@pixy84
Έκανα προ ημερών παραγγελία το Redmi 4 pro gray. Mια καθυστέρηση μερικών ημερών στο ξεκίνημα και τώρα ταξιδεύει... Θα δείξει... -
Είναι από τα καλύτερα, ομορφοτερα και δυνατότερα κινητά στην κατηγορία redmi. Από τις καλύτερες αγορές στην κατηγορία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάποια κλείνουν από μόνα τους στο "ξεκουδουνο". Σωστό φλασάρισμα μόλις παραλάβεις και θα είσαι οκ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Στην περίπτωση μου ήρθαν στα χέρια μου 2 redmi 4 prime απο ελληνικά μαγαζιά, ένα λευκό και ένα γκρι.
Το λευκό ήρθε με ζελατίνα στο κουτί και φορούσε την official global 8.1.2, ξεκλείδωσε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα όλες τις ρομ αλλά τελικά η official global φαίνεται να έχει το καλύτερο σήμα.
Το γκρι ήρθε χωρίς ζελατίνα, φορούσε την global 8.1.2, μάλλον πειραγμένη γιατί πρόσεξα 2-3 προγράμματα εγκατεστημένα που δεν περιλαμβάνονται στην official. Παρόλα αυτά, ξεκλείδωσα αμέσως με την υπάρχουσα ρομ, αντιμετώπισα προβλήματα μη σωστής αναγνώρισης της sd, μη αναγνώρισης της συσκευής στα windows (πιθανόν επειδή στον ίδιο υπολογιστή είχε εγκατασταθεί το προηγούμενο redmi 4 prime). Τελικα όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και φλάσαρα την official global.
Και τα δύο κινητά είναι με την ίδια ρομ global stable official 8.1.2 που μπήκε με miflash και κλείδωμα ξανά, τελευταία έκδοση 12/2016. Ένα θέμα μόνο μου κάνει εντύπωση, το λευκό redmi 4 prime έχει πιο βαθιά και έντονα χρώματα στην οθόνη από το γκρι redmi 4 prime, ενώ και οι δύο συσκευές έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, φωτειν., κορεσμός χρωμ. κτλ.
Το ερώτημα λοιπόν είναι μήπως τα γκρι redmi 4 prime έχουν κάποιο θέμα και γι αυτό το λόγο επίσημα στην Έλλαδα ήρθαν μόνο οι εκδόσεις της συσκευής σε λευκό και χρυσό; -
Δεν νομίζω να είναι θέμα χρώματος. Το κλείσιμο της συσκευής χωρίς λόγο έχει παρατηρηθεί και σε λευκή. Όσο για την οθόνη αυτό έχει παρατηρηθεί και σε άλλα μοντέλα. Από ότι φαίνεται είναι θέμα διαφορετικής παρτίδας οθονών και ίσως και από άλλον κατασκευαστή. Γι αυτό στην αγορά δεν βρίσκεις γνήσιες οθόνες ούτε και για iPhone.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα