Ψευτικό καλώδιο. Έπαθα το ίδιο. Ευτυχώς είχε αυθεντικό η αδερφή μου και με βόλεψε το καλώδιο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Απλα, κουφό!!!
Το να το αναγνωρίσει , κάνοντας το wipe που γράφεις..
Κάτι άλλο παίχτηκε...
Μου έτυχε και σε εμένα Μήτσο, σε markw, σε αναβάθμιση μετά το ξαναείδε αφού βέβαια είχαν γίνει τα wipes. -
Νομιζω πως, το διάστημα που διαρκούσε το wipe κ η επανεκκίνηση, απλά είχε το χρόνο να....σκεφτεί.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά.
Χτες έκανα αυτόματα το update στην 8.2.1 stable και από τότε ενώ όλα λειτουργούν τέλεια, δεν μπορώ να συνδεθώ στο 3g/4g της Cosmote. Ενώ έχω σήμα και είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, ανοίγω τα δεδομένα αλλά τίποτα δεν αλλάζει.
Μέχρι χθες έμπαινα 4G κανινικότατα.
Έχω δοκιμάσει το reset του APN αλλά καμία αλλαγή.
Καμιά βοήθεια;
Ευχαριστώ. -
-
Νόμιζα οτι τα χα κανει όλα μέχρι που βρήκα το post ενος φίλου και πρόσθεσα
-Πρωτόκολλο APN: IPv4 (πριν δεν είχε τίποτα επιλεγμένο)
και
-Πρωτόκολλο περιαγωγής APN: IPv4/IPv6 (επίσης πριν δεν είχε τίποτα επιλεγμένο)
και δούλεψε.
Περίεργο όμως που με την επαναφορά του APN τα 2 αυτά πεδία δεν πήραν τιμές και έπρεπε να μπούν χειροκίνητα. -
Καλησπέρα σε όλους! Θα πω και εγώ την ιστορία μου, μήπως και καταλάβω τι έκανα λάθος και παιδεύτηκα αρκετές ώρες ή για να βοηθηθούν οι επόμενοι που θα θελήσουν να αλλάξουν ρομ στο κινητό τους ή να μου πουν οι ειδικοί του φόρουμ και αλλάξω κάτι.
Έχοντας περάσει επιτυχώς την ελληνική dev σε note 2 pro και note 3 pro θέλησα την περάσω και σε redmi 4 pro. ΤΟ κινητό ήρθε με την global stable 8κατι (mbemidi). Ξεκίνησα με τις οδηγίες του "ποστ 902", όλα πήγαιναν σωστά μέχρι την εντολή fastboot flash recovery recovery.img στην οποία μου έδινε ερορ πως δεν μπορεί να φορτώσει το αρχείο (κάτι τέτοιο).
Ξανά κατέβασα το recovery, έκανα update την ρομ, άλλαξα θύρα usb, επανέλαβα με τα ίδια αποτελέσματα. Δοκίμασα xiaomi-miui.gr/community/index…Unbrick-Redmi-4-Prime-4A/ χωρίς να γίνεται κάτι διαφορετικό. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα ήταν να περαστεί το λεγόμενο twrp recovery αν τα λέω σωστά.
Μετά από διάφορα πειράματα και προσπάθειες βρήκα αυτό en.miui.com/forum.php?mod=view…install%2Bredmi%2B4%2Bpro το "μόνο" που δούλεψε. Μέτα το πέρασμα το twrp ακολούθησα τους οδηγούς xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi/ και xiaomi-miui.gr/community/index…-adb-adb-sideload-method/ και έτσι μετά από αρκετές ώρες κατάφερα να έχει το κινητό την dev xtrv 7.3.8 -
@vaskos4 όταν πήγες να φλασάρεις μέσω fastboot το twrp θυμάσαι ποιο ήταν το ακριβές μήνυμα που σου έβγαζε;
Να υποθέσω ότι είχες ήδη ξεκλειδώσει τον bootloader σε εκεινη τη φάση σωστά; -
Ευχαριστώ για άμεση απόκριση. Δυστυχώς δεν θυμάμαι (fail to load recovery κάπως έτσι) μετά από διάβασμα αρκετών ποστ δεν είχα δει κάποιος να αναφέρει κάτι παρόμοιο. Ναι ξεκλείδωτος
Ματθαίος -
Οι προεκτάσεις των αρχέιων (π.χ. recovery.img) ήταν ορατές κατα τη διαδικασία; Μήπως ήταν λάθος το όνομα αρχείου;
-
Ναι κανονικά όπως στις οδηγίες, προσπάθησα να είμαι προσεκτικός. Δοκίμασα και παραλλαγές που λέει ο λόγος και στην εντολή και στο όνομα αρχείου. Μέσα στην θολούρα μου ξέχασα να σημειώσω κάπου το σφάλμα. Δεν ξέρω γενικά τι σφάλμα βγάζει σε αυτό το σημείο αλλά δεν θυμάμαι να "εννοουσε" ότι δεν το βρίσκει...με επιφήλαξη
-
Ο/H indianos78 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο από τον Γερμανό για να κάνω χρήση της επιδότησης μου. germanos.gr /product/xiaomi-redmi-4-pro-dual/20353254/
Είμαι ήδη κάτοχος του Redmi Pro και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Xiaomi.Η συγκεκριμένη συσκευή όσοι την έχετε είναι αξιόπιστη;
Ευχαριστώ
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
AAAA και ένα αρνητικό.. δεν υπάρχει ποικιλία για θήκες αναγκάστηκα να πάρω μια από μαγαζί flip αλλά ψευτοδουλειά δεν νομίζω να παρέχει καμία προστασία σε πτώση... τζαμάκι έρχεται από κίνα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα