Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι βρε, δεύτερο τετράγωνο από δεξιά κάτω που είναι οι ρυθμίσεις, επιλέγεις την υδρόγειο ψηλά δεξιά και επιλέγεις Αγγλικά.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ρε παιδιά έχω την 8.2.1 china. Μπορώ να βάλω την global? Με fastreboot το δοκίμασα και δεν.. Με recovery πάλι δεν γιατί δε μπορώ να μπω σε recovery..
ps Είναι unlocked. -
@limit Αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος μπορείς να φλασάρεις την fastboot rom που θες με το Miflash σε fastboot mode. Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ακολουθείς.
-
Λοιπόν:
1. downoald markw_global_images_V8.2.1.0.MBEMIDL_20170302.0000.00_6.0_global_418e4b894c.tgz
2. rename σε update.zip
3. χύμα στο storage
4. και μετά recovery αλλά πάπαλα...
κάτι χάνω αλλά τι... -
Ο/H limit έγραψε:
markw_global_images_V8.2.1.0.MBEMIDL_20170302.0000.00_6.0_global_418e4b894c.tgz
-
Το λάθος σου είναι ότι κατεβάζεις μια fastboot rom και προσπαθείς να την περάσεις μέσω updater!
Που διάβασες βρε για μετονομασία του tgz σε zip;
Ποιά ROM έχεις τώρα; Μπορείς να ανεβάσεις screenshot;
Σωστή διαδικασία εδώ: --> Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A (Κλειδωμένος BL)
ή
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) (Ξεκλείδωτος BL) -
Τελικά έκανα βλακείες.. Κάπου το διάβασα. Θα ακολουθήσω τον σωστό οδηγό και θα επανέλθω!!
-
Αλλά αφού έχεις ξεκλείδώσει εσύ, έτσι δεν είναι;;; εσύ τον ξεκλείδωσες;;; Έχει σημασία.
Εάν τον παρέλαβες έτσι πρέπει να τον κλειδώσεις και να το ξεκλειδώσεις εσύ. -
Εγώ το ξεκλείδωσα με το miunlock
-
Ωραία τότε θα σου πρότεινα τον τελευταίο οδηγό που σου έδωσε ο Γιώργος.
Και δεύτερον αφού τον ξεκλείδωσες καλό θα ήταν να περάσεις μετά σε xtrv, λόγω twrp, κάθως και για πολλούς άλλους λόγους.
Απλά όταν βάλεις την global, δες εάν κλείδωσε o Bootloader και ξαναξεκλείδωσε τον έτσι ώστε να είσαι έτοιμος όταν και εάν αποφασίσεις για xtrv. -
Όλα good!! Σας ευχαριστώ!!
-
εχω 8.1.3xtrv beta 1 και λέω για 8.2 σε markw επειδή είχα κάνει κάτι πατάτες λόγω ενθουσιασμού και δεν πρέπει να έχω κάνει και την τέλεια εγκατάσταση να την περάσω από πάνω;Να ξεζιπαρω και να περάσω πρώτα το νέο twrp;Η να κάνω factory reset και αφού φλασαρω να κάνω επαναφορά εφαρμογών από αντίγραφο ασφαλείας mi cloud για να μην ξανασεταρω όλο το τηλέφωνο από αρχής; εάν κάνω σωστά τώρα την εγκατάσταση της 8.2 stable θα έχω το app της κοινότητας που δεν είχα και κάποια άλλα apps που δεν τις είχα λόγω πατάτας στην 8.1.3stable;Νικητας!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα