Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις αρχικά. Εγώ ξεκλείδωσα με China Stable 8.2.1.0.Ο/H zisistil έγραψε:
Λες Γιώργο να κατεβάσω στην 8.1 και να το βάλω μετά σε china developer; Για πες τι χρειάζεται να κάνω;
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
china stable όμως George όχι global. Αν δεν τα καταφέρω θα σε ενημερώσω μπας και μου πεις καμμιά λύση.
-
Είσαι δύσκολη περίπτωση ρε Ζήση! Η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με τέτοιο όνομα που έχω δεν μπορεί να μου λες ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αυτό είναι πολύ καλο!
Μπορείς να φλασάρεις τότε τη ROM που θες σύμφωνα με αυτόν τον οδηγο ---> Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
Εγώ θα πέρναγα μια China Developer (7.3.9 και πίσω) για να ξεκλειδώσω όταν πάρω έγκριση.
Κατάφερα να περάσω την 8.2.1.0 stable Ελληνική version σύμφωνα με τις οδηγίες σου και τους οδηγούς της κοινότητας.
Πρώτα πέρασα την China Developer, μετά έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος, χωρίς να κάνω αίτηση έγκρισης γιατί το ξεκλείδωσε κατευθείαν το mi unlock και στην συνέχεια ακολούθησα τον οδηγό και πέρασα την Ελληνική ρομ XTRV.
Όλα λειτουργούν κανονικά
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα @George Kaggelaris και στην κοινότητα για τους οδηγούς και την βοήθεια -
Ο/H emc2 έγραψε:
μετά έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος, χωρίς να κάνω αίτηση έγκρισης γιατί το ξεκλείδωσε κατευθείαν το mi unlock
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H emc2 έγραψε:
μετά έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος, χωρίς να κάνω αίτηση έγκρισης γιατί το ξεκλείδωσε κατευθείαν το mi unlock
Τώρα στο redmi 4 pro ακολουθώντας τον ίδιο οδηγό ξεκλειδώματος μπήκα στο mi unlock και ξεκλείδωσε κατευθείαν. Δεν έκανα αίτημα ξεκλειδώματος.
Το τηλέφωνο ΗΤΑΝ κλειδωμένο σίγουρα. Ακολούθησα τον οδηγό για να τσεκάρω σύμφωνα με τις οδηγίες από εδω με το adb
Αν βοηθάει, απαντάω πριν ερωτηθώ, ότι χρησιμοποίησα και για τα δυο τηλέφωνα τον ίδιο mi λογαριασμό. -
Ο/H emc2 έγραψε:
Τώρα στο redmi 4 pro ακολουθώντας τον ίδιο οδηγό ξεκλειδώματος μπήκα στο mi unlock και ξεκλείδωσε κατευθείαν. Δεν έκανα αίτημα ξεκλειδώματος.
Καλοδούλευτο! -
Καλησπερα, ηρθε μαιλ με την αναβαθμιση της καινουριας xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.3.30.zip ομως παραθετει στην προηγουμενη 7.3.23....καποιο προβλημα με τα λινκ
...ας το κοιταξει καποιος mod...
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Καλησπερα, ηρθε μαιλ με την αναβαθμιση της καινουριας xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.3.30.zip ομως παραθετει στην προηγουμενη 7.3.23....καποιο προβλημα με τα λινκ ...ας το κοιταξει καποιος mod...
-
Μπήκε και η sim μεχρι στιγμής όλα καλά (είχα θεμα με τα data αλλα είχα δει ηδη οτι το προβλημα εμφανιζεται σε αρκετους, οποτε ακολουθοντας τις λυσεις απο το φορουμ είνα ΟΚ).
2 χαζές ερωτήσεις έχω μόνο. 1η: όταν περνας νέα επαφη και σου λεει οτι θα αποθηκευθει στον Mi λογαριασμο εννοει μονο τη συσκευη η και cloud;
2η: το pin της sim card πως αλλαζει; (φανταζομαι είναι άλλο απο το pin για κλειδωμα της συσκευης)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα