Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
1η μολις κανει συγχρονισμο θα τισ ανεβασει και στο micloud
2η ρυθμισεις=>προσθετες ρυθμισεις =>ασφαλεια&απορρητο=>sim
.
-
-
Παίζει να πληκτρολόγησες κάτι λάθος και μόνο αυτό. Ξαναδες το. Το έχω πάθει και εγώ.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παίζει να πληκτρολόγησες κάτι λάθος και μόνο αυτό. Ξαναδες το. Το έχω πάθει και εγώ.
-
@GeoXiaomi δοκίμασε με το IMEI1 και το S/N που έχεις στο αυτοκόλλητο στο κουτί του κινητού (το ίδιο S/N υπάρχει και στο αυτοκόλλητο στη πλάτη της συσκευής), μου το αναγνώρισε κανονικά χωρίς να εμφανίσει πληροφορίες αγοράς. Το Mi Verfication εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες.
Φαντάζομαι στη φωτό γράφει redmi 4 prime -
-
Με κλειδωμενο το κινητό και την οθόνη αναμένη πατωντας τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης δεν γινεται τιποτα. Πρεπει να κατεβασω το notification drawer και μετα αφου πατησω το κουμπι ανεβαζει/κατεβαζει την ενταση. Ειναι ρυθμιση της miui αυτο ή ετσι γινεται στο android? μπορω καπως να αυξομειωνω την ενταση πατωντας το κουμπι απευθειας;
-
@GeoXiaomi όλοκληρο το κωδικό μαζί με την κάθετο όπως τον έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί. Στο αυτοκόλλητο στη συσκευή έχει παραπάνω νούμερα που δε χρειάζονται.
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
@GeoXiaomi όλοκληρο το κωδικό μαζί με την κάθετο όπως τον έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί. Στο αυτοκόλλητο στη συσκευή έχει παραπάνω νούμερα που δε χρειάζονται.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα