Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Από τα λίγα που διάβασα γιατί δεν προτείνουμε στο παλικάρι αντί για global stable να φλασάρει china dev σε edl (download mode) ;
-
Όχι δυστυχώς...και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.
Έχω κάνει όλα σχεδόν περιγράφονται στους οδηγούς, το τηλέφωνο το βλέπει κανονικά το PC.
Τουλάχιστον ανοίγει κανονικά και είναι ΟΚ.
Μάλλον θα το στείλω πίσω από εκεί που αγοράστηκε μιας και ήδη πέσανε μερικά "γαλλικά" που το στείλανε με unofficial ROM ενώ είχα ζητήσει official global και θα στείλουν καινούριο. -
@OiD Σφάξε ένα καλώδιο που λέει και ο @geoanto555 για να το βάλεις σε edl γιατί πιστεύω αυτό που κάνεις είναι εικονικό.
-
-
@derveni πριν σφάξω καλώδια και μερικούς κινέζους να δοκιμάσω καμία επανεκκίνηση πρώτα; Δύσκολο το βλέπω να δοκιμάζω πάντως με καλώδια. Θα στείλουν καινούριο. Ήδη μου είπαν ότι αν δεν μπορέσω να το φλασάρω επιστροφή και καινούριο ή refund.
@geoanto555 από το GeekBuying -
-
Αν δεν έχεις θέμα με την αναμονή, αν αγόρασες από Κίνα και εφόσον σου είπαν για refund, δικό σου είναι το τηλέφωνο η τελική απόφαση είναι φυσικά δική σου!
-
-
@derveni Μου ήρθε τηλέφωνο από το geekbuying με unofficial multilanguage ROM ενώ είχα ζητήσει official global.
Έχω τσεκάρει τα πάντα:
* drivers OK
* γυρίζει σε edl mode (εμφανίζεται σαν qualcomm 9008)
* δεν ξεκλειδώνει ο bootloader (έκανα αίτηση - έχω δικαιώματα ξεκλειδώματος) γιατί δεν αναγνωρίζει τη συσκευή
* προσπαθώ να περάσω official ROM μέσω του οδηγού για UNBRICK/FLASH REDMI 4 χωρίς αποτέλεσμα
* κατέβασα σωστές fastboot ROMs
* έχω ενεργοποιήσει επιλογές προγρ/των USB DEBBUGING & OEM UNLOCK
* το τηλέφωνο έχει συνδεθεί με το miunlock status μέσα στο μενού ρυθμίσεων
* Έχω ρίξει άπειρα μπινελίκια που συνήθως πιάνουν...
* δεν είμαι Θεσσαλία αλλά Αθήνα
θέλω απλώς να δω ότι έχω κάνει τα πάντα σωστά και δεν έχω ξεχάσει κάτι πριν το στείλω πίσω (την αναμονή σκέφτομαι....) -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα