Ευχαριστώ πολύ αλλα ... το 1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις δεν υπαρχει στο μενού που έχω ( miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRV_7.6.8) και στο 2) δεν έχει αυτό που ψάχνω να αλλάξω !Ο/H demakhs έγραψε:
1) Ρυθμίσεις, εικονίδια κ ειδοποιήσεις κ
2)ρυθμίσεις, εφαρμογές, επέλεξε την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει, πήγαινε κάτω κ δες δικαιώματα, ειδοποιήσεις κλπ...
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Τοτε δες στο: γραμμή κατάστασης, διαχείριση ειδοποιήσεων, μηνύματα ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τοτε δες στο: γραμμή κατάστασης, διαχείριση ειδοποιήσεων, μηνύματα ...
Ευχαριστώ πολύ ! -
Παίδες καλησπέρα. Είμαι σχετικά νέος στα xiaomi(πρωήν κάτοχος όλης της σειράς nexus) κι έχω χαθεί λίγο. Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Η έκδοση που έχω είναι στην εικόνα. Τι μου προτείνετε σχετικά με την ROM; Επίσης έχω ένα θεματάκι με την αφή καθώς πολλές φορές μετά το ξεκλείδωμα πατάω π.χ. την κάμερα και μου ανοίγει το τηλέφωνο που είναι από την άλλη πλευρά. Ευχαριστώ και σόρρυ αν κούρασα.
-
Official global stable φοράς, μία χαρά είσαι κ μείνε εκεί.
Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή κ βλέπεις.
(Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, αντίγραφα κ επαναφορά)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Official global stable φοράς, μία χαρά είσαι κ μείνε εκεί.
Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή κ βλέπεις.
(Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, αντίγραφα κ επαναφορά)
-
Μηπως έχεις βάλει κανένα τζαμί που δεν πατάει καλά ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μηπως έχεις βάλει κανένα τζαμί που δεν πατάει καλά ?
-
Πήγαινε ρυθμίσεις... σχετικά με το τηλέφωνο... πάτα 5-6 φορές πάνω στο kernen version να μπεις στο CIT και κάνε τα τεστ της οθόνης και των touch
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις... σχετικά με το τηλέφωνο... πάτα 5-6 φορές πάνω στο kernen version να μπεις στο CIT και κάνε τα τεστ της οθόνης και των touch
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα