Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
@Kostas_kanal
H XTRV είναι china based rom με sources από EU και θα έχουν miui9 .. έχουμε και κάποιες (4-5 συσκευές) που είναι based στη global , θα δούμε γι'αυτες αν ισχύει κάτι τέτοιο .. -
-
Ναι βρε τα παιδιά θα βρουν τη λύσηOpen-source is the future
-
δε μπορω να πω οτι πολυκαιγομαι,καθως δε ζω χωρις xposed..το οποιο ακομα δεν ειναι 100% ετοιμο για android 7..αλλα θα ηθελα να δω στην πραξη την miui 9 μόλις γινει stable...
-
Θα περιμένεις αρκετά ακόμα λοιπόνOpen-source is the future
-
παιδια παλι ειχα θεμα με τη φορτιση..(+ παλιοτερα με ενα φορτιστη sony) το εβαλα να φορτισει με τον μαμα φορτιστη,εδειχνε οτι φορτιζε..αλλα δε φορτιζε.με επανεκκινηση πηρε μπρος..τις πταιει;εχω την ελληνικη 8.5.0.1.μηπως να βαλω καμια αλλη;ποια εχετε εσεις;επισης θα ηθελα να μαθω αν βαλω προηγουμενη ελληνικη...θα εχω λιγοτερα χαρακτηριστικα;ευχαριστω.
-
Καλημέρα. Είχα περάσει την ελληνική ρομ τόσο καιρό, και είδα στο xda να έχει βγει η resurrection remix για το redmi 4 prime, σε nougat, και είπα να την δοκιμάσω, αφού αυτή είχα και παλιότερα στο Samsung s4 που είχα. Την έβαλα, όλα καλά. Όμως δεν μου αρέσει πια όπως τότε, προτιμώ την ελληνική xtrv ρομ. Τι wipe πρέπει να κάνω στο twrp για να περάσω ή την 7.6.8 ή την global stable 8.2.4.0;Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Έβαλες εφταρα και θες να πας σε εξάρα πάλι. Θα πρέπει να φλασάρεις μια fastboot rom πρώτα και μετά την ελληνική γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος απώλειας IMEI.
Αλλιώς, αν θες Global Stable τη φλασάρεις με miflash και μένεις εκεί!
fastboot rom εννοείται έτσι; -
εβαλα global stable, εγραψε success to miflash tool, και περιμενω να φορτωσει τωρα
ετοιμο, ολα καλα. ξανα ευχαριστω για τη βοηθειαΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα