Κώστα που το βρήκες; Το ψάχνω τόσο καιρό στο build.prop και δεν το βρίσκω. Για πες λεπτομέρειες!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@Kostas_kanal Δοκίμασε να ανοίξεις την αντίστοιχη jpg φωτογραφία να δεις αν θα σου βγάλει προτροπή για το άνοιγμα της raw.
-
-
You can added persist.camera.HAL3.enabled=1 in your build.prop file to enable camera2 API, so you will be able to use manual camera(focus, exposure, raw photos) (not in stock camera tho)
Από το en.miui. Μιας και δεν έχω το κινητό να σου πω σίγουρα ότι είναι εντάξει, ίσως καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει σε αυτό το κινητό. -
ναι αυτο.το εκανα και ενεργοποιηθηκαν ολα κομπλε σε .jpg..απλως η dng εικονα μαλλον ειναι corrupted...
-
παιδια εχω ενα θεματακι.σε συγκεκριμένες συνθηκες φωτισμου χαμηλου φωτός..πολλες φορες η φωτειοτητα στο αυτοματο πάει τόσο χαμηλα (παρ'ολο που την εχω στη μέση) και μενει ετσι λιγη ωρα...,που μετα βιας διακρινω την οθονη.γιατι γινεται αυτο;ξερω υπαρχει και η χειροκ. ρυθμιση,αλλα θέλω την αυτοματη.αυτο παρατηρησα οτι γινεται στην αποτομη μεταβολη φωτος το βραδυ.πχ πέφτει πανω φως απο λαμπα...
-
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά μόνο να αναβάσεις τέρμα φωτεινότητα και με ενεργοποιημενο το auto.
Το άλλο (πατέντα) κόλπο να βάψεις με μαρκαδόρο την τρύπα του σενσορα ώστε να περνάει λιγότερο φως κι έτσι να μην χαμηλώνει πολύ η φωτεινότητα.
Λάθος μου, αυτό είναι για το ανάποδο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
-
Καλησπέρα !!!! Έχω το xiaomi redmi 4 pro και το Sony smartwatch 2 δεν συνδέονται μεταξύ τους,διάβασα στο forum ότι δεν γίνεται κάτι για αυτό .
Εάν αγοράσω άλλο smartwatch πως θα ξέρω ένα συνδέονται μεταξύ τους?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
πραγματικα αν καποιος dev μπορέσει και κανει port και σε miui 8 αυτη την εφαρμογη...θα του ήμασταν το λιγοτερο ευγνομωνες.ο ουκρανος εκανε τρελη δουλεια με το port του hdr+.παιδια αν δειτε δειγματα δε θα πιστευετε στα ματια σας.
βαζω και μερικα δειγματα απο αλλα κινητα.
αλλα πρωτα σειρα εχει να βοηθησουμε το παιδι πριν που εχει θεμα.
Google Camera Port Updated with ZSL and More Xiaomi Device Support -
downloads for Xiaomi Redmi 4 Pro by brigudav | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers
Link για οποιον θελει να δοκιμασει την Miui 9 χωρις Gapps,μπορειτε να τα φλασαρετε μετα ,μονο Αγγλικα και καποια Κινεζικα απο γλωσσες...Απο XDA
Κανουμε οπωδηποτε ενα nandroid backup ,για καθε ενδεχομενο, απο TWRP ,Swipe to factory reset,εγκατασταση της rom,reboot.
Εαν δεν σας αρεσει γυριστε με restore to backup που πηρατε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα