Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@Kirpsom
H ROM που έχεις είναι unofficial - πειραγμένη ή κοινώς μαϊμού.
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Επίσης αν δεν το έχεις ήδη κάνει, παράλληλα φτιάξε έναν λογαριασμό Mi Account και κάνε αίτηση ώστε να πάρεις άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Δεν πήρε φίλε μου. Η Xiaomi έπρεπε να ντρέπεται........ακόμα το SANTONI πήρε! ΕΛΕΟΣ!
Ο/H tolias77 έγραψε:
σοβαρα; ειχα πει οτι αν δεν παρει 7 το κινητο, δε θα ξαναπαρω xiaomi, γιατι αυτο δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση της εταιριας. ουτε χρονο δεν εχει που βγηκε και δεν παιρνει την επομενη αναβαθμιση; μονο για το φορουμ αξιζει να εχεις xiaomi, αν ισχυει α
Αλλα μην αγχωνεσται υπαρχουν και οι unofficial custom rom, που φτιαχνουν καποια Ρωσακια ηδη εχουν βγαλει miui 9 me Nougat..εχουν λιγα προβληματακια ομως ειμαι σιγουρος πως θα λυθουν συντομα....δεστε απο κατω -
εγω ηθελα να βγαλει η xiaomi ωστε να βγαλουν στη συνεχεια τα παιδια εδω την δικη μας ρομΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Παιδιά κατέβασα το mi flash unlock το έκανα extract στο φάκελο downloaded και τώρα τι πατάω για να το τρέξω;
-
Γιατί δεν ακολουθείς βήμα βήμα αυτά που σου είπα βρε;
Θες να καταλήξεις με "τουβλάκι;"
Ένα βήμα τη φορά και μην προτρέχεις.
Ούτε εγώ αλλά ούτε και ο @makis1024 σου είπαμε για το Mi Unlock Tool. Το οποίο παρεμπιπτώντως, είναι Windows εφαρμογή, άρα τρέχει στο PC! -
ακριβώς.
-
Το MiFlashUnlock.exe.
Μόνο που δεν θα το τρέξεις στο κινητό σου αλλά στο pc, στο οποίο θα συνδέσεις το κινητό σου σε fastboot mode, σύμφωνα με τις οδηγίες του οδηγού για το ξεκλείδωμα του bootloader. -
Σόρρυ μάγκες είμαι noob
-
Οπότε ακολούθησε πιστά αυτά που σου λέμε, και δεν θα χάσεις!
-
Θα ξεκινήσεις τα βήματα ένα ένα και με τη σειρά που σου δόθηκαν.
Κάθε ένα που θα ολοκληρώνεις θα πρέπει να έχει γίνει σωστά, για να πας στο παρακάτω.
Όπου κολλήσεις θα μας περιγράψεις τι έκανες και θα βάζεις φωτό από το πρόβλημα. -
Ευχαριστώ παιδιά μόλις το ξεκινήσω θα ενημερώσω
=============== Σεπ 10th 2017, 12:54pm ===============
Παιδιά μια ακόμη αναφορά για ένα θέμα που έχω. Έχω το κινητό από πέρσι τα Χριστούγεννα και τώρα τελευταία κάνα μήνα παρατήρησα οτι η μπαταρία πέφτει αρκετά πιο γρήγορα και εύκολα από ότι πριν. Φταίει ίσως η rom; Τι άλλο σκρινσοτ να στείλω ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα