Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw

• RedMi 4 Pro
    • Αν δεν λυθεί να επιλέξεις και το Data (αφου κάνεις backup φυσικά) και να ξαναφλασάρεις....

Κοίτα τι λέει και στην αρχή:

Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την πιο πρόσφατη απλή XTRV ή ARΩMA ROM κάνονας μόνο Wipes τις Cache από το TWRP Recovery.
      Σε περιπτώσεις που θα δείτε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής μετά το Update, θα πρέπει να κάνετε Factoty Reset, και Flash πάλι την MIUI 9 ROM.
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Αν δεν λυθεί να επιλέξεις και το Data (αφου κάνεις backup φυσικά) και να ξαναφλασάρεις....

Κοίτα τι λέει και στην αρχή:

Μπορείτε να την κάνετε Flash πάνω από την πιο πρόσφατη απλή XTRV ή ARΩMA ROM κάνονας μόνο Wipes τις Cache από το TWRP Recovery.
      Σε περιπτώσεις που θα δείτε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής μετά το Update, θα πρέπει να κάνετε Factoty Reset, και Flash πάλι την MIUI 9 ROM.
      ε ναι τα γνωρίζω αυτά ,αλλά δε μπορώ να ξαναστηνω το τηλ ,έχω πολλά ...θα προτιμήσω το downgrade κατευθείαν στη 7.6.8 που ήταν μια χαρά ,αναρωτιέμαι όμως γιατί τέτοια χάλια αφού στην ουσία ουσιαστικές; αλλαγές δεν υπάρχουν ...

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Red Hot Chili Peppers
    • Δεκτό, πάντως παίζει ρόλο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε γιατί και με downgrade δεν είναι σίγουρο ότι θα διορθωθεί. Μπορεί το πρόβλημα να είναι τέτοιο που να μην γλιτώσεις τελικά το factory reset.
      Αν έχεις πάρει back up όλη τη προηγούμενη rom από twrp λογικά με την επαναφορά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού δεν είχες πρόβλημα αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος...
      Μην το ψάχνεις κάποια στραβή έκατσε....είδες ο φίλος πιο πάνω δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ίδιο κινητό,άρα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι θέμα της rom...άλλωστε αφού έχεις developer rom έχεις πάρει αυτό το ρίσκο ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tpapo έγραψε:

Ο/H Lycaon έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

Φλασαρε κάποιος την xtrv 7.9.14 να μας πει εντυπώσεις ?
      Έχω περάσει την Αρωμα 7.9.14 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι !
      Την πέρασα και γω και εχω πεθανει στα κρασαρισματα εφαρμογων και στις επανεκιννησεις ;( ! Την ξαναπερασα κανοντας wipe cache/dalvic να δουμε τι θα γινει....
      Τα ίδια είχα πάθει και εγώ αλλά με την xtrv 7.9.14 μόλις έβαλα την Άρωμα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα !
    • Ο/H Lycaon έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

Ο/H Lycaon έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

Έχω περάσει την Αρωμα 7.9.14 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι !
      Την πέρασα και γω και εχω πεθανει στα κρασαρισματα εφαρμογων και στις επανεκιννησεις ;( ! Την ξαναπερασα κανοντας wipe cache/dalvic να δουμε τι θα γινει....
      Τα ίδια είχα πάθει και εγώ αλλά με την xtrv 7.9.14 μόλις έβαλα την Άρωμα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα !
      μα δεν υπάρχουν διαφορες μεταξύ τους στον κώδικα ...

Red Hot Chili Peppers
    • Ο/H tpapo έγραψε:

Ο/H Lycaon έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

Ο/H Lycaon έγραψε:

Ο/H tpapo έγραψε:

μα δεν υπάρχουν διαφορες μεταξύ τους στον κώδικα ...
      Οι γνώσεις μου οσο αφορά τον κώδικα είναι σχεδόν ανύπαρκτες , απλώς αναφέρω τι συνέβει μετα την εγκατάσταση της Αρωμα και της Xtrv ;)
    • Δεν φαίνεται να είναι θέμα κώδικα απλά έκατσε στραβή στο φλασάρισμα.... συμβαίνουν αυτά!!
      Κάνε FR και μετά κάνε επαναφορά τη παλιά rom με το backup αν έχεις πάρει από twrp και μετά μπορείς να δοκιμάσεις να φλασάρεις τη καινούργια αφού κάνεις πριν μόνο wipe τις cache.
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν να δώσω feedback μια και ενδιαφερει πολλούς μάλλον,φλασαρα την xtrv 7.9.14 ( με wipe cache/dalvic) και ειχα πολλά θεματα κρασαρισματος εφαρμογων και επανεκινησεων ,ξαναεγινε φλασαρισμα το ιδιο ...με προτροπή του φιλου @Lycaon φλασαριστηκε η arΩma 7.9.14 και ως εκ θαυματος τα προβλήματα λύθηκαν ... :)

Υ.Γ-1 παιδια να αναφερω οτι δεν κανω ευκολα Format ...ασε που το βρισκω περιττό στη συγκεκριμένη περιπτωση όταν προκειται για την ιδια εκδοση λειτουργικού και το τηλ.δουλευει αψογα μεχρι στιγμής στην προηγουμενη εκδοση

Υ.Γ -2 Αυτό που θελω να δω ειναι αν διορθωθηκε το μεγαλο ( και μοναδικο ισως) προβλημα του markw με την λήψη βιντεο και ηχου σε συναυλιακούς χωρους στην MIUI 9,αν και δεν το νομιζω ..τεσπά :)
      Red Hot Chili Peppers
    • Καλημέρα μου ήρθε και μένα η 8.5.3.0 όπως και η προηγούμενη μου γράφει αποτυχία..
      Μήπως φταίει που έχω ξεκλείδωτο το bootloader??

=============== Σεπ 23rd 2017, 1:02pm ===============
      Παω να την κανω χειροκινητα_ επιλογη πακετου ενημερωσης_μπαινω στο φακελο downloaded-rom και ενω εχω την ληψη ο φακελος ειναι αδειος..
      Μονο στο pc φαίνεται
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Ας τα πάρουμε από την αρχή, δείξε σε παρακαλώ φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.
      Images
      • Screenshot_2017-04-27-13-08-33-834_com.android.settings.png

165,14 kB, 1.080×1.920, viewed 102 times
    • Διαφήμιση
    • Ωραία δηλαδή με OTA σου κατεβαίνει το update και στην εγκατάσταση σου γράφει αποτυχία?

Χειροκίνητα ποια rom κατέβασες (δείξε link) ? Δοκίμασες να τη περάσεις στη κάρτα sd ή σε φλασάκι (αν έχεις otg καλώδιο φυσικά)??