Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
Ο/H 8@nos έγραψε:
Σταθερός βλέπω στις απόψεις σου
Πραγματικά πάντως αν δεν θες ν'ασχολείσαι με συχνά φλασαρίσματα και να παίρνεις το ρίσκο της developer rom, καλύτερα να πας σε stable
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Lycaon έγραψε:
Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις.
@Afrots Αν έχεις κρατήσει backup από twrp μπορείς να γυρίσεις στη προηγούμενη έκδοση ή να κάνεις factory reset μήπως διορθωθεί και αν δεν διορθωθεί, επαναφέρεις το backup της προηγούμενης έκδοσηςOpen-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H Lycaon έγραψε:
Από την πρώτη μέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου με την βοήθεια του Μάκη πέρασα την δική μας ΡΟΜ , πάντα θα δοκιμάζω τις επόμενες (απλώς βαριέμαι το Factory Reset κάθε φορά) αλλά η 7.9.14 (οχι άρωμα) και η 7.9.21 Αρωμα που δοκίμασα είχαν πολλές επανεκκινήσεις.
@Afrots Αν έχεις κρατήσει backup από twrp μπορείς να γυρίσεις στη προηγούμενη έκδοση ή να κάνεις factory reset μήπως διορθωθεί και αν δεν διορθωθεί, επαναφέρεις το backup της προηγούμενης έκδοσης
-
Open-source is the future
-
ενω ειχα την 7.9.21 κανονικα χωρις, προβληματα, ετσι ξαφνικα αρχισε τις επανεκκινησεις. δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. μεχρι και στη δονηση κολλαει πολλες φορεςΕίσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
Ο/H tolias77 έγραψε:
ενω ειχα την 7.9.21 κανονικα χωρις, προβληματα, ετσι ξαφνικα αρχισε τις επανεκκινησεις. δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. μεχρι και στη δονηση κολλαει πολλες φορες
-
-
Και εγώ αντιμετώπιζα τυχαίες επανεκκίνησεις και πάγωμα το οποίο χρειαζόταν παρατεταμένο power off. Σε ίδια έκδοση με άλλη rom λειτουργεί σωστά. Ίσως φταίει το zip να είναι corrupted, δεν το έλεγξα.
-
αυτο που εκανα και εστρωσε, ηταν να φλασαρω την αρωμα 7.9.7Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
-
γεια χαρα παιδια καινουργιος στο forum! Εκανα προσφατα update σε global stable 8.5.3.0 και βλεπω οτι το κιν γενικα δεν ειναι τοσο smooth οπως πριν. Θελω να κανω κατι να το κανω οπως ηταν πριν. Επισης αν βαλω καινουργια rom χανω την εγγυηση απο την Infoquest?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα