Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Η στοκ καμερα και σε μενα δουλευει ενω ινσταγκραμ δουλευει ι σελφι μονο.τι να κανω? Την περασα με wipes και ειχα πριν την xtrv stable 8.5.1.0 και μετα εκανα factory reset και την ξανα περασα αλλα το ιδιο (μιλαω για αρωμα 9.2.2.0
-
Ο/H ectaco έγραψε:
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
-
Παιδια στην 8.5.1.0 μου κάνει το εξής λίγες φορές όμως.. ενώ συνδέω τον εργοστασιακό φορτιστή είτε θα γράψει ότι έχει υπόλοιπο 6 ώρες για να ολοκληρωθεί η φόρτιση, είτε θα φορτίζει πάλι αργά αλλά δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα .Τι παίζει;Αν βγάλω τον φορτιστή και τον ξαναβάλω φορτίζει κανονικά και μου λέει δυόμιση ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση..
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Ο/H ectaco έγραψε:
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
-
-
Δεν νομιζω να εχει βγει καμια Global official 9 για τη συσκευη μας...Μαλιστα κατεβασαν και την stable v9.2 china απο το site.....
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Εχει βγει η global official 9.γιατι δεν δοκιμαζεις και την ευρωπαικη?
Εγω γιατι δεν βρίσκω πουθενά την global official 9 ; . Ποτε την έβγαλαν ; -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Ωραια οποτε περιμένουμε να την ξανα ανεβάσουν. -
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Απ' ότι ακούγεται στα fora, η MIUI 9 Global Stable πάει για 15 Ιανουαρίου. Αν όλα πάνε καλά και δεδομένου ότι αποσύρανε άρον άρον την China Stable γιατί ήταν πίτα στα bugs. Αρχίζει να μας τα μασάει η Xiaomi...
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
=============== Ιαν 5th 2018, 5:53pm ===============
@ectaco φιλαρακι σημερα περασα την ρομ απο xiaomi.eu και δουλευουν ολα κομπλε!μακαρι βεβαια να λυσουν τα θεματα αυτα κ τα παιδια εδω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα