δε νομιζω να φταίει αυτο..πολλα xiaomi το κάνουν αυτό..αν μπεις σε twrp και το συνδέσεις το αναγνωρίζει..δοκίμασε και με τη stock recovery (αν έχεις) μπας και πιάσει το κόλπο..
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Ο/H em56464 έγραψε:
ερχομενος πατρίδα από εξωτερικό ανακαλύπτω ότι το vip mail με την 9.5.3.global source δεν φαίνεται στο mail μου όπως και η παλαιότερη που λόγω απουσίας δεν ειχα φλασαρει..........είμαι με official 9.5.3 global stable twrp 3.2.1 + su πήγα να συνδεθώ στο pc και τζιφός δοκίμασα ότι καλώδιο είχα μέχρι από redmi 1s δεν βλέπει το τηλέφωνο εγκατεστησα ντριβερς τίποτα μόνο ένδειξη φόρτισης και χωρίς επιλογή για mtp έχουμε κάποια λύση κάπου στο φόρουμ και μου διαφεύγει;
-
Ο/H Lycaon έγραψε:
παντα με windows 7 ....64 bit
Ηλίας -
Έχει δοκιμάσει καποιος 128 gb micro sd αν την διαβάζει ?
-
Για όσους έχουν Windows 10 (όπως και εγώ), αν είναι η έκδοση N, παίζει ρόλο για το αν βλέπει τη συσκευή το PC ή όχι. Είχα δοκιμάσει τα πάντα για MTP και δεν έβλεπα τη συσκευή με τίποτα. Το πρόβλημα λύθηκε όταν κατέβασα το Media Feature Pack για Windows 10. Από τότε το PC βλέπει τη συσκευή κατευθείαν
-
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αν και το αναφέρω ήδη στην Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση των drivers στο πρώτο Link της υπογραφής μου.
-
-
-
Ποιο ακριβώς αναφέρεις Γιώργο, για την έκδοση Ν ή για το Media Feature Pack για Windows 10?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα